Buzz

«I Don’t Know How She Does It» – δείτε την αφίσα!

στα 10

Και σύζυγο. Και παιδιά. Και καριέρα. Και χρήματα. Και λογαριασμούς. Και φιλίες. Και ψώνια. Και μαγειρική. Και ανθρώπινες ισορροπίες. Και φλερτ. Και ψυχραιμία. Δεν ξέρετε πώς το κάνει; Οπως οι μισές γυναίκες του πλανήτη!

«I Don’t Know How She Does It» – δείτε την αφίσα!

Κυκλοφόρησε η αφίσα του «I Don’t Know How She Does It» και είναι, πραγματικά, κομψότατη, χαριτωμένη και… πολύ πιο προσγειωμένη σε σχέση με την περσόνα της Κάρι Μπράντσο που χαρακτήρισε μια για πάντα τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Το «I Don't Know How She Does it», σε σκηνοθεσία Ντάλας Μακ Γκραθ και σενάριο Αλίν Μπρος Μακ Κίνα, θέλει την Σάρα Τζέσικα σύζυγο και μητέρα δύο παιδιών, η οποία προσπαθεί να πείσει όλους, και περισσότερο τον εαυτό της, ότι μπορεί να τα καταφέρει με την απαιτητική της καθημερινότητα, αλλά και τα όνειρά της. Συμπρωταγωνιστές της οι Γκρεγκ Κινίαρ (στο ρόλο του συζύγου), Πιρς Μπρόσναν (στο ρόλο του αφεντικού), Κέλσι Γκράμερ, Κριστίνα Χέντριξ και η γοργά ανερχόμενη Ολίβια Μαν.

Διαβάστε περισσότερα για την ταινία, δείτε το τρέιλερ και φωτογραφίες και τσεκάρετε στο gallery πόσους από τους στόχους που αναγράφονται στην αφίσα κάνατε αυτήν την εβδομάδα! Καλές διακοπές είπαμε;