Buzz

«I Don't Know How She Does it»: H Κάρι παντρεμένη με παιδιά;

στα 10

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ «I Don't Know How She Does it» κυκλοφόρησε. Δείτε το και πέστε μας τη γνώμη σας: σας θυμίζει ένα πιο ενήλικο «Sex and the City»; Ή ακόμα μία αποτυχημένη προσπάθεια αναβίωσης μιας ηρωίδας τύπου Κάρι Μπράντσοου;

«I Don't Know How She Does it»: H Κάρι παντρεμένη με παιδιά;
Married With Children and the City

Οσοι από εμάς δηλώνουμε πιστοί φαν του τηλεοπτικού «Sex and the City», το έχουμε δει να αποκαθηλώνεται κάθε φορά που περνάει στην μεγάλη οθόνη - επισήμως (με δύο σίκουελ) ή ανεπισήμως -με ταινίες που επιχειρούν να ξαναστήσουν τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ως το μοντέλο της σύγχρονης, μητροπολιτικής, νευρωτικής γυναίκας που παλεύει με ζητήματα φύλου και καριέρας.

Μην μας παρεξηγήσετε: θέλουμε να ξαναδούμε την Κάρι Μπράντσοου. Μας λείπει. Αλλά θέλουμε ένα σενάριο-κέντημα, όπως αυτό της σειράς, το οποίο πίσω από την πρόφαση των σέξι ιστοριών, των σινιέ ρούχων και των 12ποντων Manolos, ανέτεμνε με μαεστρία τις πολλαπλές ταυτότητες με τις οποίες παλεύει η γυναίκα σήμερα, υμνούσε τη γυναικεία φιλία, ένα σενάριο που γελούσε με τον εαυτό του.

Το «I Don't Know How She Does it» σε σκηνοθεσία Ντάλας Μακ Γκραθ και σενάριο Αλίν Μπρος Μακ Κίνα, θέλει την Σάρα Τζέσικα σύζυγο και μητέρα δύο παιδιών, η οποία προσπαθεί να πείσει όλους, και περισσότερο τον εαυτό της, ότι μπορεί να τα καταφέρει με την απαιτητική της καθημερινότητα, αλλά και τα όνειρά της. Συμπρωταγωνιστές της οι Γκρεγκ Κινίαρ (στο ρόλο του συζύγου) Πιρς Μπρόσναν (στο ρόλο του αφεντικού), Κέλσι Γκράμερ, Κριστίνα Χέντριξ.

Θέλουμε να έχουμε μία μικρή εμπιστοσύνη στο σκηνοθέτη Ντάλας Μακ Γκραθ («Εμμα» 1997, «Infamous» 2006) γιατί είναι και ο ίδιος σεναριογράφος («Σφαίρες πάνω από το Μπρόντγουεϊ», 1994) με τάση στην ειρωνία και το σαρκασμό. Η Αλίν Μπρος Μακίνα από την άλλη έχει δώσει δείγματα συμπαθητικά («Ο Διάβολος φορούσε Prada») και ...λιγότερο επιτυχημένα («27 Φορέματα»).

Το τρέιλερ μας βγάζει μία αγωνία να τα πει όλα, να κάνει την ηρωίδα και πρωταγωνίστρια και κλόουν. Αυτή η μπουφόνικη αμερικανιά που συνήθως σκοτώνει κάθε απόπειρα να διηγηθείς μία απλή ιστορία, καθημερινής γυναικείας τρέλας...