Buzz

Βιβλικό κάστινγκ! Ο Χιου Τζάκμαν είναι ο Απόστολος Παύλος!

στα 10

O Χιου Τζάκμαν θα είναι ο Απόστολος Παύλος σε μια υπερπαραγωγή με την υπογραφή του Ματ Ντέιμον και του Μπεν Αφλεκ.

Βιβλικό κάστινγκ! Ο Χιου Τζάκμαν είναι ο Απόστολος Παύλος!

Το «Apostle Paul» έρχεται με χριστιανικές (και ελπίζουμε και αιματηρές - όσο ήταν και η «αποστολή» του Απόστολου Παύλου) διαθέσεις για να επαναλάβει το θρίαμβο του «Passion of the Christ» του Μελ Γκίμπσον, με την παραγωγή να ανήκει στο τρίο των Ματ Ντέιμον, Μπεν Αφλεκ και Χιου Τζάκμαν.

Ο τελευταίος θα υποδυθεί και τον Απόστολο Παύλο, σε μια ιστορία που θα αφηγείται την άνοδο του Αποστόλου Παύλου από θιασώτη του Ιησού στον απόλυτο εκπρόσωπο της διάδοσης του Χριστιανισμού και αυτόν που θεωρείται ότι έγραψε τα 14 από τα συνολικά 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης.

Διαβάστε ακόμη: Χιου Τζάκμαν & Κρις Χέμσγουορθ: φοράνε περούκες-χαίτη και πίνουν μπύρες με τον Τζίμι Φάλον!

Ο Χιου Τζάκμαν δεν είναι δηλωμένος Χριστιανός, αλλά μαθητής του υπερβατικού διαλογισμού, έχοντας θητεύσει στο διεθνές School of Practical Philosophy. To 2009, όμως, είχε αποκαλύψει πως είχε γαλουχηθεί από τον Χριστιανό πατέρα του, ο οποίος τον έπαιρνε μαζί του ως παιδί κάθε φορά που ο διάσημος ευαγγελιστής Μπίλι Γκρέιαμ επισκεπτόταν την Αυστραλία.

«Ο πατέρας μου παίρνει πολύ στα σοβαρά τη θρησκεία και θα προτιμούσε να πήγαινα και εγώ στην εκκλησία. Συζητήσαμε για τις διαφορετικές μας αντιλήψεις περί πίστης. Βρίσκω την ευαγγελική εκκλησία πολύ περιοριστικό. Αλλά στο School of Practical Philosophy έχουμε μάθει να μην ερχόμαστε σε συγκρούσεις. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλές μορφές της Αγίας Γραφής. Ο,τι είναι αληθινό παραμένει αληθινό και δεν θα αλλάξει ποτέ, είτε βρίσκεται στη Βίβλο είτε στον Σαίξπηρ. Ολα αφορούν την ενότητα. Η βασική του φιλοσοφία είναι πως αν ο Βούδας, ο Κρίσνα και ο Ιησούς ήταν όλοι μαζί σε ένα δείπνο δεν θα διαφωνούσαν. Υπάρχει μια βασική αλήθεια. Και δεν έχουμε όρια.»

Κάπου εδώ το όλο πράγμα αρχίζει να μπερδεύεται με τα διαφορετικά πιστεύω των εμπλεκόμενων στο πρότζεκτ, αλλά σε κάθε περίπτωση αναμένουμε με ενδιαφέρον τις πρώτες εικόνες από το βιβλικό epic που θα ανεβάσει τις μετοχές του Χιου Τζάκμαν και θα προκαλέσει αντιδράσεις ήδη - όπως μοιάζει - από την ανακοίνωσή του. Ειδικά μετά την επίσημη δηλωσή του πως αφήνει πίσω του για πάντα τον «Wolverine»...

Μέχρι και σήμερα ο πιο διάσημος Απόστολος Παύλος του σινεμά είναι ο Χάρι Ντιν Στάντον στον «Τελευταίο Πειρασμό» του Μάρτιν Σκορσέζε.

Διαβάστε ακόμη: