Buzz

Truth, Actually: Ο Χιου Γκραντ έχει κάτι να πει στον Μπόρις Τζόνσον για την προεκλογική του διαφήμιση

στα 10

Ο αρχηγός των Συντηρητικών προσπάθησε να παίξει με τη σκηνή του «Love, Actually» στο προεκλογικό του σποτάκι, αλλά ο πρωταγωνιστής της, Χιου Γκραντ, του τονίζει μια σημαντική παράλειψη...

Truth, Actually: Ο Χιου Γκραντ έχει κάτι να πει στον Μπόρις Τζόνσον για την προεκλογική του διαφήμιση

Αύριο, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, οι πολύ κρίσιμες εκλογές στη Μ. Βρετανία. Η εκλογική αναμέτρηση πραγματοποιείται κάτω από τη βαριά σκιά του Brexit (με την τρέχουσα καταληκτική ημερομηνία να είναι καθορισμένη για τις 31 Ιανουαρίου) τους Τόρις να προηγούνται στις δημοσκοπήσεις (το YouGov τους δίνει 339 έδρες) και το Κόμμα των Εργατικών να προβλέπεται να καταλάβει γύρω στις 231 έδρες.

Ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μην εξασφαλίσει τη σχετική ή την απόλυτη πλειοψηφία, κάνει τις ύστατες προσπάθειες να πείσει τους Βρετανούς πολίτες να καταψηφίσουν τους Εργατικούς και να του δώσουν την απόλυτη ισχύ να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Επιχειρώντας ένα πιο «φιλικό» και «χαριτωμένο» προφίλ, γύρισε ένα σποτάκι που μιμείται τη διάσημη σκηνή του «Love, Actually» - τα «κάλαντα»/ερωτική εξομολόγηση.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Χιου Γκραντ τα χώνει στον Μπόρις Τζόνσον και γίνεται viral


Μόνο που... απέναντί του βρίσκει τον πρωταγωνιστή του «Love, Actually» και ορκισμένο εχθρό του: τον Χιου Γκραντ.

Βρήκα το σποτάκι καλοδουλεμένο. Αρτια παραγωγή. Αποδεικνύει ότι το Κόμμα των Συντηρητικών έχει πολλά λεφτά. Μάλλον εκεί πήγαν οι λίρες μας. Μόνο που ο Μπόρις Τζόνσον ξέχασε μία κάρτα. Στην αυθεντική σκηνή της ταινίας υπάρχει η κάρτα "Επειδή είναι Χριστούγεννα, και τα Χριστούγεννα λέμε αλήθειες". Οι σύμβουλοι των Τόρις μάλλον ήξεραν πολύ καλά ότι μια τέτοια κάρτα δε θα κόλλαγε στα χέρια του Μπόρις Τζόνσον...

Σε απάντηση μάλιστα της πολιτικής διαφήμισης, ο Γκραντ έκανε retweet σε ένα spoοf που θέλει τον Ντόναλντ Τραμπ να εμφανίζεται στην πόρτα της Βρετανικής Πρωθυπουργικής κατοικίας για να πει τα «κάλαντα».


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκραντ μιλά με πάθος εναντίον του Τζόνσον. Θυμηθείτε το viral tweet του:

«Δεν θα γ@μήσεις το μέλλον τον παιδιών μου. Δεν θα καταστρέψεις τις ελευθερίες, για τις οποίες ο παππούς μου πολέμησε σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Αντε και γ@μήσου υπερεκτιμημένο λαστιχένιο παπάκι. Η Βρετανία είναι αηδιασμένη με εσένα και τη μικρή συμμορία με τους αυνάνες συνεργάτες σου...»

Για να δούμε τι θα συμβεί αύριο...

Διαβάστε περισσότερα: