Buzz

Ο Μπόρις Τζόνσον θα ήταν καλύτερα να αφήσει ήσυχο το σινεμά. Και την ποπ κουλτούρα. Και τη Βρετανία.

στα 10

Ο Αγγλος πρωθυπουργός δεν είναι έτοιμος για το Brexit. Και σίγουρα δεν είναι έτοιμος για κάτι πιο ποπ.

Ο Μπόρις Τζόνσον θα ήταν καλύτερα να αφήσει ήσυχο το σινεμά. Και την ποπ κουλτούρα. Και τη Βρετανία.
Γελειογραφία του Μπράιαν Αντοκ από την Indepedent

Πριν λίγες μέρες, ο Μπόρις Τζόνσον είπε ότι η αγαπημένη του σκηνή στο σινεμά είναι το τέλος του «Νονού» κάτι που έκανε τον σκηνοθέτη του, Φράνσις Φορντ Κόπολα, να δηλώσει ότι δυστυχώς η ταινία του ήταν η αγαπημενη και μερικών ακόμη «φρικτών χαρακτήρων της σύγχρονης ιστορίας» όπως του Σαντάμ Χουσείν ή του Μουαμάρ Καντάφι.

Και δεν σταμάτησε εκεί λέγοντας πως: «Αισθάνομαι άσχημα που σκηνές σε ένα φιλμ για γκάνγκστερς αποτελούν έμπνευση στον πραγματικό κόσμο ή δίνουν κουράγιο σε κάποιον που βλέπω ότι ετοιμάζεται να οδηγήσει την αγαπημένη μου Μεγάλη Βρετανία στην καταστροφή»

Δείτε ακόμη: Ο Χιου Γκραντ τα χώνει στον Μπόρις Τζόνσον και γίνεται viral

boris johnson the godfather 607

Κι αν η απάντηση του Κόπολα δεν ήταν αρκετή, ο Τζόνσον συνέχισε τις αναφορές του στην ποπ κουλτούρα δηλώνοντας πως είναι σαν τον Hulk «ο οποίος πάντα ξεφεύγει στο τέλος όσο σφιχτά δεμένος κι αν είναι».

Ο Μαρκ Ράφαλο που υποδύεται τον Hulk στις ταινίες της Marvel εδώ και χρόνια απάντησε με ένα εξαιρετικά εύγλωττο tweet που έγραφε: «Ο Μπόρις Τζόνσον ξεχνά ότι ο Hulk μάχεται μόνο για το καλό του συνόλου. Μανιασμένος και δυνατός μπορεί επίσης να σημαίνει ανόητος και καταστροφικός. Ο Hulk τα καταφέρνει όταν δουλεύει μαζί με μια ομάδα, όταν είναι μόνος του είναι μια καταστροφή. Κι επίσης, έχει πάντα τον Δρ. Μπάνερ στην πλευρά της επιστήμης και της λογικής».

Και φυσικά το internet χειροκρότησε.


Δείτε ακόμη: Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ερωτευμένος μαζί μου»