Buzz

«Ηταν σαν να ζούσα σε βίντεο γκέιμ». Η Σιένα Μίλερ για το κυνήγι από τους παπαράτσι

στα 10

Μιλώντας στην εξεταστική επιτροπή για την υποκλοπή των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και την αστυνομική διαφθορά που αποκαλύφθηκε από το σκάνδαλο της εφημερίδας News of the World, η Σιένα Μίλερ, ζωγράφισε μια απόλυτα μελανή εικόνα της εμμονής του Tύπου με τις διασημότητες.

«Ηταν σαν να ζούσα σε βίντεο γκέιμ». Η Σιένα Μίλερ για το κυνήγι από τους παπαράτσι
Η Σιενα Μίλερ αντιμετωπίζει ξανά τις κάμερες προσερχόμενη στην επιτροπή

Οι εμπειρίες που αφηγήθηκε η Σιένα Μίλερ ενώπιον του επικεφαλής της ερευνητικής επιτροπής του δικαστή Τζάστις Λέβεσον, ήταν τουλάχιστον ανατριχιαστικές. Εξομολογήθηκε ότι το κυνήγι της από τους παπαράτσι, ειδικά την εποχή που υπήρξε ζευγάρι με τον Τζουντ Λο, την έκανε να νιώθει συνεχώς την ιδιωτική της ζωή παραβιασμένη και έφερναν την ίδια σε μόνιμη κατάσταση άγχους και παράνοιας.

«Ηταν σα να ζούσε σε βίντεο γκέιμ» είπε. «Σχεδόν κάθε μέρα βρισκόμουν κυνηγημένη από 10 με 15 άντρες, που με προκαλούσαν λεκτικά ακόμη ή με έφτυναν. Θυμάμαι τον εαυτό μου σε ηλικία 21 ετών, μέσα στη νύχτα να τρέχω κυνηγημένη σε ένα σκοτεινό δρομάκι με δέκα άντρες στο κατόπι μου. Και το γεγονός ότι κρατούσαν κάμερες στα χέρια τους, έκανε αυτό το πράγμα νόμιμο».

Το συνεχές κυνηγητό, συχνά με μοτοσικλέτες ενώ εκείνη οδηγούσε ήταν μια ακόμη καθημερινότητα για την ηθοποιό που συχνά έθετε την ίδια αλλά και άλλους σε κίνδυνο. Ενα κυνηγητό δίχως νόημα για την εξασφάλιση μιας ακόμη φωτογραφίας που όπως λέει και η ίδια δεν ήταν στ αλήθεια κάτι αληθινά σημαντικό.

Ανάλογες εμπειρίες διηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες ηθοποιοί όπως ο Χιου Γκραντ και ο Στιβ Κούγκαν, ενώ και η συγγραφέας του Χάρι Πότερ Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δήλωσε ότι για χρόνια ένιωθε «πολιορκημένη» από αγενείς, αδιάκριτους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ και πως «είναι στ αλήθεια απειλητικό να έχεις πάντα ανθρώπους που ακολουθούν και καταγράφουν την κάθε σου κίνηση».