Φεστιβάλ / Βραβεία

Η «Αγία Εμυ» της Αρασέλης Λαιμού διακρίνεται στο Cinelink Industry Days του 23ου Φεστιβάλ του Σαράγεβο

στα 10

Το πρότζεκτ μεγάλου μήκους «H Αγία Εμυ», σε σενάριο και σκηνοθεσία Αρασέλης Λαιμού, και παραγωγό τον Κωνσταντίνο Βασίλαρο (StudioBauhaus) κέρδισε 2 βραβεία ανάμεσα από 12 άλλα πρότζεκτ στο παράλληλο πρόγραμμα co-production market του φεστιβάλ Σαράγεβου Cinelink Industry Days.

Η «Αγία Εμυ» της Αρασέλης Λαιμού διακρίνεται στο Cinelink Industry Days του 23ου Φεστιβάλ του Σαράγεβο

Με τους καλύτερους οιωνούς έφυγε από το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ του Σαράγεβο η Αρασέλη Λαιμού και ο παραγωγός της Κωνσταντίνος Βασίλαρος, αφού το μεγάλου μήκους πρότζεκτ τους που συμμετείχε στο παράλληλο τμήμα της Αγοράς διακρίθηκε κερδίζοντας μάλιστα δύο βραβεία.

Το πρώτο βραβείο δόθηκε από το Κέντρο Κινηματογράφου της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας (FYROM) για development της τάξεως των 10,000 ευρώ, και το δεύτερο μια υποτροφία για τον παραγωγό Κωνσταντίνο Βασίλαρο και το πρότζεκτ στο πρόγραμμα EAVE (European Audiovisual Entrepreneurs) για το 2018.

Holy Emy

Holy Emy

Η «Αγία Εμυ» έχει επίσης ήδη λάβει μέρος στο ΜFI για script development, και έχει λάβει την υποστήριξη του ΕΚΚ για ανάπτυξη σεναρίου και παραγωγής.

Η ταινία είναι ένα δράμα με υπερφυσικά στοιχεία, μια ιστορία χωρισμού μιας έντονης και αλληλο-εξαρτώμενης αδερφικής σχέσης της Έμυ (22) και της Τερέζας (20), δεύτερη γενιά Φιλιππινέζων κοριτσιών που ζουν στον Πειραιά. Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη του 2018.

Η Αγία Εμυ | Σενάριο: Αρασέλη Λαιμού, Τζούλια Καρούσο | Σκηνοθεσία: Αρασέλη Λαιμού | Παραγωγός: Kων/νος Βασίλαρος (StudioBauhaus) | Συνεργάτες Παραγωγοί: Eλίνα Ψύκου, Nonetheless Productions (US)

Holy Emy 607

Διαβάστε ακόμη