Buzz

«Find it. Kill it.» Τρέιλερ για το «Hold the Dark» του Τζέρεμι Σολνιέ

στα 10

Ενα θρίλερ για την (ανθρώπινη) φύση με φόντο την παγωμένη ερημιά της Αλάσκα.

«Find it. Kill it.» Τρέιλερ για το «Hold the Dark» του Τζέρεμι Σολνιέ

H τρίτη μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη των «Blue Ruin» και «Green Room» ήταν από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ένα από τα φιλμ που περιμέναμε με ανυπομονησία για το 2018.

Παραγωγή του Netflix με τους Τζέφρι Ράιτ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Ράιλι Κίο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το φιλμ λαμβάνει χώρα σε μια από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Αλάσκα, σε ένα μικροσκοπικό χωριό απομονωμένο στην παγωμένη ερημιά.

Δείτε ακόμη: Η τελειότητα απαιτεί θυσίες... Νέα πόστερ, νέο trailer της «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο

hold the dark 607

Μια γυναίκα η οποία ισχυρίζεται ότι το παιδί της έπεσε θύμα επίθεσης μιας αγέλης λύκων θα ζητήσει την βοήθεια ενός φυσιοδίφη και ειδικού στην συμπεριφορά των λύκων προκειμένου να βρει ότι απέμεινε από τον γιο της πριν την επιστροφή του άντρα της που πολεμά στο Ιρακ.

Ομως τα πραγματικά γεγονότα θα αποκαλυψουν μια διαφορετική, πολύ πιο σκοτεινή ιστορία και μια σειρά από μυστικά που ακόμη και το πιο πυκνό χιόνι δεν μπορεί να σκεπάσει.

hold the dark 607

Βασισμένο στο συναρπαστικό ομότιτλο βιβλίο του Γουίλιαμ Γκιράλντι, το φιλμ θα κάνει την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Τορόντο για να προβληθεί στη συνέχεια στο Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018.

Δείτε πιο κάτω το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ.


Δείτε επίσης: