Industry

Ημέρα της Γυναίκας στο Δαναό

στα 10

Στις 8 Μαρτίου ο Δαναός γιορτάζει τη Μέρα της Γυναίκας, όχι μόνο με μειωμένο ειστήριο αλλά και με μια ειδική προβολή του ντοκιμαντέρ του Αντώνη Μποσκοΐτη «Κατερίνα Γώγου - Για την Αποκατάσταση του Μαύρου».

Flix Team
Ημέρα της Γυναίκας στο Δαναό
Κατερίνα Γώγου (από το αρχειακό υλικό του ντοκιμαντέρ του Αντώνη Μποσκοΐτη)

Ο κινηματογράφος Δαναός στο πλαίσιο της Ημέρας της Γυναίκας κάνει δώρο σε όλες τις γυναίκες μειωμένο εισιτήριο 5 ευρώ, αυτή την Παρασκευή 8 Μαρτίου σε κάθε προβολή των ταινιών που θέλουν τη γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην Αίθουσα 1 προβάλλεται το «Τhe Paperboy» του Λι Ντάνιελς με την κυρίαρχη φιγούρα της Νικόλ Κίντμαν σε έναν από τους πιο τολμηρούς ρόλους της καριέρας της και στην Αίθουσα 2 προβάλλεται το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Μποσκοΐτη «Κατερίνα Γώγου - Για την Αποκατατάσταση του Μαύρου».

Ειδικά για το ντοκιμαντέρ του Αντώνη Μποσκοΐτη, την ίδια μέρα, Παρασκευή 8 Μαρτίου μετά το τέλος της προβολής των 22.00 θα βρίσκονται στην αίθουσα ο δημιουργός του, ο εκδότης και ποιητής Γιώργος Χρονάς αλλά και η ηθοποιός Λουκία Μιχαλοπούλου (που υποδύεται τη Γώγου στις δραματοποιημένες σκηνές του ντοκιμαντέρ) για να συζητήσουν με το κοινό.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Αντώνη Μποσκοΐτη στο Flix και επισκεφθείτε το επίσημο site του Δαναού για περισσότερες πληροφορίες.