Buzz

Ο Χένρι Κάβιλ δεν θα πει όχι στο να παίξει σε ταινία Τζέιμς Μποντ

στα 10

Είτε ως πρωταγωνιστής είτε σε κάποιον άλλον ρόλο.

Ο Χένρι Κάβιλ δεν θα πει όχι στο να παίξει σε ταινία Τζέιμς Μποντ

Το «No Time to Die» ήταν και η τελευταία ταινία του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ και έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την αναζήτηση του νέου πράκτορα 007. Ανάμεσα στους πολλούς ηθοποιούς που ακούστηκαν, και ακούγονται ακόμα, για τον ρόλο είναι και το όνομα του Χένρι Κάβιλ.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο The Movie Dweeb, ο βρετανός ηθοποιός εξήγησε πως δεν θα πει όχι στο να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Μποντ είτε στον ρόλο του 007 είτε ως κάποιον άλλον. «Αν η Μπάρπαρα [Μπρόκολι] και ο Μάικλ [Γκ. Γουίλσον] ενδιαφέρονταν να είμαι σε ταινία τους με οποιονδήποτε τρόπο, τότε θα έκανα με χαρά αυτή την κουβέντα και θα ήταν κάτι που θα ήθελα να εξερευνήσω περισσότερο.»

Διαβάστε ακόμα: O Κάρι Φουκουνάγκα αποκαλεί τον Τζέιμς Μποντ του Σον Κόνερι «βιαστή»

Ισως, ένα τελικά δεν καταφέρει να πάρει τον ρόλο του Μποντ, θα μπορούσε να παίξει άνετα έναν από τους κακούς. Εξάλλου ο Κάβιλ έχει δείξει τις κατασκοπικές του ερμηνευτικές ικανότητες σε ταινίες όπως τα «Man From U.N.C.L.E.» και «Mission: Impossible — Fallout», κάτι που ίσως να είναι αρκετό για να κάνει τους παραγωγούς της σειράς να τον έχουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους.