Buzz

H Ελενα Μπόναμ Κάρτερ μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Τιμ Μπάρτον

στα 10

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ μιλάει για όσα την χώρισαν από τον Τιμ Μπάρτον και όσα θα κρατάει από αυτή τη σχέση για πάντα στην καρδιά της.

H Ελενα Μπόναμ Κάρτερ μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Τιμ Μπάρτον

Υπήρξαν ένα από τα πιο ταιριαστά «αταίριαστα» ζευγάρια της βιομηχανίας. Ο γάμος τους, όμως, έφτασε στο τέλος του μετά από 13 χρόνια, δύο παιδιά και έξι ταινίες που έκαναν μαζί.

Τώρα, 10 μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ μιλάει για πρώτη φορά για τον Τιμ Μπάρτον και όλα όσα τους έφεραν μαζί και τους χώρισαν, σε συνεντευξή της στο περιοδικό Red με αφορμή την έξοδο του «Suffragette» στους κινηματογράφους.

«Θα μπορούσα να γράψω μια πραγματεία πάνω στο τι συνέβη και πόσο τραγικό είναι το να διαλύεται μια σχέση, αλλά νομίζω πως το αντιμετωπίζουμε και έχουμε ακόμη κάτι πολύτιμο μεταξύ μας», δηλώνει η Κάρτερ.

Διαβάστε αναλυτικά: Ο Τιμ Μπάρτον και η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ δεν είναι πια μαζί

Helena Bonham Carter

«Η σχέση μας ήταν πάντα κάτι το ξεχωριστό και νομίζω ότι θα παραμείνει ξεχωριστή. Συναντήσαμε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον. Και πραγματικά, η απόδειξη μιας επιτυχημένης σχέσης δεν θα έπρεπε να είναι το να είσαι για πάντα μαζί. Μερικές φορές δεν είναι γραφτό να είσαι για πάντα μαζί. Μερικές φορές πρέπει να αποδεχτείς ότι αυτό ήταν. Αλλά πως αυτό ήταν ένα δώρο, ένα μεγαλειώδες δώρο. Χαρίσαμε ο ένας στον άλλον παιδιά και πολλά πράγματα ακόμη. Και μπορεί να είμαστε καλύτερα, να μπορούμε να συνεχίσουμε να δίνουμε ο ένας στον άλλον, αλλά χωρίς να ζούμε μαζί. Γιατί ζήσαμε μαζί και το λέω αυτό γιατί όλοι πιστεύουν ότι αυτό δεν έγινε ποτέ, αλλά ήταν απλά ένας μύθος».

Διαβάστε ακόμη: Το γυναικείο κίνημα βρήκε την ταινία που του αξίζει! Νέο τρέιλερ του «Suffragette»

Helena Bonham Carter

Στην ίδια συνέντευξη, η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ σχολίασε και το γεγονός πως του χρόνου θα γιορτάσει τα 50 της χρόνια: «Γινόμαστε σιγά σιγά σαράβαλα, αλλά είναι κάτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις, οπότε δεν υπάρχει και λόγος να νοιάζεσαι. Είμαι πιο συνειδητοποιημένη σχετικά με την εφηβεία των παιδιών μου που τρέχει με απίστευτους ρυθμούς. Δεν μπορείς να το σταματήσεις. Πρέπει να λες αντίο όλη την ώρα, αλλά ταυτόχρονα και να καλωσορίζεις ό,τι έρχεται. Οπότε θα καλοσωρίσω τα 50 μου χρόνια - γιατί αλλιώς όταν θα είμαι 60 θα μετανιώνω που δεν διασκέδασα τα 50 μου».

Διαβάστε ακόμη: