Buzz

He had us at hello: Ο Κάμερον Κρόου μαζεύει το τέλειο καστ για τη νέα του ταινία

στα 10

Μπορεί να μην έχει ακόμα τίτλο, αλλά έχει ωραίο ντεκόρ – τη Χαβάη – και μια ομάδα ηθοποιών που προεξοφλούν άριστη χημεία στην οθόνη.

He had us at hello: Ο Κάμερον Κρόου μαζεύει το τέλειο καστ για τη νέα του ταινία

Μια φορά κι έναν καιρό, όταν ακόμα βρισκόταν στη σφαίρα της φαντασίας, λεγόταν «Deep Tiki» και θα πρωταγωνιστούσαν ο Μπεν Στίλερ και η Ρις Γουίδερσπουν. Τώρα που ήδη βρίσκεται στα πρώτα της γυρίσματα, η νέα ταινία του Κάμερον Κρόου μπορεί να μην έχει επιβεβαιωμένο τίτλο, αλλά έχει χαριτωμένη υπόθεση, καστ που ενθουσιάζει και μια ευκαιρία για τον σκηνοθέτη να ξανακάνει ποπ το γιουκαλίλι που ελπίζουμε να μην πάει χαμένη.

Η ταινία παρακολουθεί τον Μπράιαν Γκίλκρεστ, έναν 37χρονο σύμβουλο όπλων του αμερικανικού στρατού που τώρα βρίσκεται σε δυσμένεια και κανείς δεν τον συμπαθεί. Ο μοναδικός του φίλος είναι ο Τζέρεμι, ένας έξυπνος και εξαιρετικά εξελιγμένος υπολογιστής. Μετά από μια επιθετική κίνηση από την πλευρά της Κίνας, ο Γκίλκρεστ τοποθετείται σε μια μικρή στρατιωτική βάση στη Χαβάη, με αποστολή την επίβλεψη της εκτόξευσης ενός νέου κατασκοπευτικού δορυφόρου. Στο πλευρό του διορίζεται η Ταγματάρχης Λίσα Νγκ, επιμελής, ψυχαναγκαστική, χωρίς ίχνος χιούμορ. Οι δυο τους πρέπει να εξασφαλίσουν τις ευλογίες του συμβουλίου των σοφών γερόντων του νησιού πριν την εκτόξευση. Ταυτόχρονα ο Γκίλκρεστ ξανασυναντά την Τρέισι, το μεγάλο και ανεκπλήρωτο έρωτά του από το παρελθόν και μαζί το σύζυγο και τα δυο παιδιά της. Στη Χαβάη ο Γκίλκρεστ θ’αναγκαστεί να ξανανακαλύψει τον εαυτό του.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ (διαβάστε για όλα τα νέα πρότζεκτ του) είναι εκείνος που θα ενσαρκώσει τον Μπράιαν Γκίλκρεστ, ενώ τη σπασίκλα Λίσα θα αναλάβει η Εμα Στόουν. Στο ρόλο της Τρέισι θα συναντήσουμε – ποια άλλη; - τη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, ενώ τον άντρα της θα υποδυθεί ο Τζον Κραζίνσκι που τελευταία είδαμε στο «Promised Land». Μαζί τους, στη Χαβάη του Κάμερον Κρόου θα εγκατασταθούν ο Αλεκ Μπόλντγουιν, ο Μπιλ Μάρεϊ, ο Τζέι Μπαρουσέλ και ο Ντάνι ΜακΜπράιντ. Κατά τα λεγόμενα, από τη φιλμογραφία του Κάμερον Κρόου, αυτή εδώ η ταινία θα μοιάζει περισσότερο με το «Jerry Maguire» και το «Almost Famous» το οποίο, ναι, είναι αυτό που θέλαμε ν’ ακούσουμε!

Διαβάστε περισσότερα για το «Untitled Cameron Crowe Project» εδώ

Update 11.11: Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κάμερον Κρόου από τα γυρίσματα, στο website του, The Uncool

hawaii