Buzz

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ φέρνει χριστουγεννιάτικο δώρο: νέες ιστορίες Χάρι Πότερ

στα 10

Η συγγραφέας των περιπετειών του Χάρι Πότερ έχει πολλά ακόμα ν’ αφηγηθεί, αλλά για να τα διαβάσετε θα πρέπει να κοπιάσετε λίγο.

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ φέρνει χριστουγεννιάτικο δώρο: νέες ιστορίες Χάρι Πότερ

Εχουν περάσει τρία χρόνια απ’ όταν ο Χάρι Πότερ αποχαιρέτησε το σινεμά, με το «Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος Β», αλλά ούτε ο Χάρι, ούτε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα. Η συγγραφέας θα παρουσιάσει νέα διηγήματα με τον αγαπημένο μικρό μάγο, μέσα στον Δεκέμβριο. Οι καινούριες ιστορίες θ’ ανέβουν στο Pottermore, το επίσημο site για τους fans του Χάρι Πότερ αλλά, φυσικά, για να «ξεκλειδώσουν» τα διηγήματα – έκπληξη, οι αναγνώστες θα χρειαστεί ν’ απαντήσουν σωστά σε έμμετρους γρίφους.

Στο Pottermore, άλλωστε, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ παρουσίασε ως δώρο για το Halloween την ιστορία του παρελθόντος της Ντολόρες Αμπριτζ και τώρα, όπως φημολογείται, θ’ ασχοληθεί περισσότερο με τον Ντράκο Μαλφόι και τον Φλόριαν Φόρτεσκιου.

Μπείτε στο pottermore.com, γίνετε μέλη αν δεν είστε ήδη και ακολουθήστε τα βήματα για τις νέες ιστορίες της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Αν αγαπήσατε τον Χάρι Πότερ και θυμάστε τις περιπέτειές του, τώρα θα φανεί.

Διαβάστε ακόμη: