Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Ο Αννίβας Προ των Πυλών»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Flix Team
Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / «Ο Αννίβας Προ των Πυλών»
Η Αλέξια Τερεζάκη, πρωταγωνίστρια στο «Ο Αννίβας Προ των Πυλών»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του «Ο Αννίβας Προ Των Πυλών» της Ελισάβετ Χρονοπούλου που θα προβληθεί τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20.00 στο σινεμά Απόλλων Cinemax Class.

Οποιος έχει δει την πρώτη της ταινία μεγάλου μήκους, το «Ενα Τραγούδι Δεν Φτάνει» μπορεί να καταλάβει γιατί «Ο Αννίβας Προ Των Πυλών» της Ελισάβετ Χρονοπούλου είναι μια από τις ταινίες της χρονιάς που...καλπάζει προς το (ελληνικό) σινεμά που θέλουμε να βλέπουμε.

«Ο Αννίβας Προ των Πυλών», προέκυψε όπως λέει η Ελισάβετ Χρονοπούλου, από μια εικόνα, «ένα κορίτσι να ιππεύει δίχως σέλα μέσα στο ατέλειωτο εργοτάξιο που ήταν τα Μεσόγεια λίγο πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, μια εικόνα που μου είχε καρφωθεί στο μυαλό, αλλά που αρχικά δεν ήξερα τι να την κάνω» λέει. Γεννήθηκε επίσης, απόλυτα ταιριαστά για τις μέρες που ζούμε, από μια φράση του υποψήφιου πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή λίγο πριν τις εκλογές του 2004, που περιέγραφε μέσα σε λίγες λέξεις τη δική του, ψευδή όπως περίτρανα αποδείχθηκε, εκδοχή του ελληνοποιημένου αμερικάνικου ονείρου. «Αρκούν το ταλέντο, η τιμιότητα, η σκληρή προσπάθεια, για το «happy end» στην πραγματική ζωή;», αναρωτήθηκε η Ελισάβετ, χτίζοντας μια ιστορία για ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει ανάμεσα στα άλογα, αλλά όχι πάνω σ αυτά και που δοκιμάζει να κυνηγήσει ένα τρελό όνειρο, που βρίσκεται πέρα -όχι από τις δυνάμεις της- αλλά από όσα οι συνθήκες της επιτρέπουν να φτάσει.

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Ο Ανίββας Προ των Πυλών» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της 19ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Aπόλλωνα πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη της Ελισάβετ Χρονοπούλου στο Flix εδώ

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ