Buzz

«Hangover 3»: Η ώρα του Ζακ Γαλιφιανάκη!

στα 10

Από τις λίγες πληροφορίες που αποκαλύπτονται για το 3ο και τελευταίο μέρος του «Hangover» μαθαίνουμε ότι η νέα ταινία θα διαφέρει από τις προηγούμενες και θα βασίζεται στον Αλαν.

«Hangover 3»: Η ώρα του Ζακ Γαλιφιανάκη!

Γνωρίζαμε ότι θα γίνει το «The Hangover 3», προτού ακόμα βγει το… νούμερο 2, αλλά μέχρι τώρα δεν ξέραμε ποια ιστορία θ’ ακολουθήσει. Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς είχε εξηγήσει ήδη από πέρσι ότι η νέα ταινία δε θα είναι αντίγραφο των δύο προηγούμενων: «Το νέο σίκουελ θα ξεφύγει από τις άλλες ταινίες. Θα είναι σίγουρα ένα τέλος, ένα φινάλε. Θα στηρίζεται σε μια νέα ιδέα.»

Σε συνέντευξη όμως που έδωσε ο Τοντ Φίλιπς στο τελευταίο Entertainment Weekly, αποκαλύπτει ότι το «Hangover 3» θα επικεντρωθεί στον Αλαν, τον ήρωα που υποδύεται ο Ζακ Γκαλιφιανάκις. «Ο Αλαν περνά μια κρίση μετά το θάνατο του πατέρα του και το ‘wolfpack’, οι φίλοι του, είναι το μόνο που του έχει απομείνει.» Η νέα ταινία θα είναι ένα road movie, το Λας Βέγκας όπου εξελισσόταν η πρώτη ταινία θα είναι μια από τις στάσεις της παρέας και κάτι που ακόμα δεν ξέρουμε θα επιστρέψει από το παρελθόν στη ζωή των τεσσάρων αντρών για να τους στοιχειώσει! «Το τρίτο ‘Hangover’ θα είναι ένα ταιριαστό τέλος σ’ αυτήν την όπερα χάους και λάθος επιλογών.»

Για τα υπόλοιπα, αναμονή μέχρι τις 24 Μαΐου που η ταινία θα βγει στην Αμερική και μια εβδομάδα αργότερα, στις 30 Μαΐου, στην Ελλάδα.

Περισσότερο «Hangover» εδώ