Industry

Στα πόσα «Hangover» καίγεσαι;

στα 10

Το Μάιο του 2013 θα βγει στις αίθουσες το τρίτο μέρος του «Hangover», γράφοντας το (οριστικό) τέλος μιας τριλογίας που γράφτηκε με πολλά ποτά, αρκετές απαγορευμένες ουσίες και ακόμη περισσότερα...εκατομμύρια δολάρια.

Στα πόσα «Hangover» καίγεσαι;

Ηδη από το τέλος των γυρισμάτων του δεύτερου «Hangover» ήταν γνωστό πως ο πλανήτης δεν έχει τελειώσει ακόμη με την «παλιοπαρέα» των Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς και Ζακ Γαλιφιανάκη. Ετσι, η ανακοίνωση πως τα γυρίσματα για το τρίτο μέρος της σειράς ξεκινούν το Σεπτέμβριο δεν βρήκε κανέναν απροετοίμαστο...

Ο Τοντ Φίλιπς υποσχέθηκε στους φανς πως το φινάλε θα είναι «η ιδανική κατάληξη της όπερας του χάους, της απελπισίας και των λάθος αποφάσεων», οι τρεις πρωταγωνιστές φημολογείται ότι θα λάβουν 15 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για να επιστρέψουν στους ρόλους που τους έκαναν διάσημους, το σενάριο γράφεται ήδη από τον ίδιο τον Φίλιπς και τον Κρεγκ Μάζιν και η ημερομηνία εξόδου της ταινίας είναι ήδη η 24η Μαΐου του 2013.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ξεκινάμε ακόμη ένα "Hangover"», δήλωσε ο Φίλιπς. «Να είστε σίγουροι πως θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στο τελευταίο κεφάλαιο της ταινίας.»

Ελπίζουμε κάτι περισσότερο από μια αναπαραγωγή της πρώτης (και καλύτερης) ταινίας και ίσως μια πραγματικά ανατρεπτική κωμωδία και όχι μόνο σπασμένα δόντια, μαστουρωμένα ζώα και δωμάτια ξενοδοχείων σε κατάσταση...σοκ!