Buzz

Η Μέριλ Στριπ στο… μικρό σπίτι στο λιβάδι;

στα 10

Ετοιμη για την επόμενη ταινία της είναι η Θεά της Υποκριτικής και μάλιστα με καλή παρέα και κατεύθυνση… προς τη Δύση!

Η Μέριλ Στριπ στο… μικρό σπίτι στο λιβάδι;

Η ταινία λέγεται «The Homesman» και είναι εξολοκλήρου δημιούργημα του Τόμι Λι Τζόουνς, που γράφει, σκηνοθετεί, αναλαμβάνει την παραγωγή και πρωταγωνιστεί. Αν αυτή είναι η ταινία-διάδοχος του «Οι Τρεις Ταφές του Μελκιάδες Εστράδα», θα την περιμένουμε με ανυπομονησία.

Το στόρι ακολουθεί έναν άντρα την εποχή της πρώτης κατοίκησης του αμερικανικής Δύσης, του Φαρ Γουεστ δηλαδή (ο Τόμι Λι Τζόουνς) και τη σύζυγό του (Χίλαρι Σουανκ), καθώς συνοδεύουν τρεις παρανοϊκές γυναίκες στο ταξίδι τους προς τα σύνορα.

Η Μέριλ Στριπ επιβεβαιωμένα θα πρωταγωνιστεί στην ταινία, παρότι ο ρόλος της δεν είναι ακόμα γνωστός. Το «The Homesman» βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προπαραγωγής, ενώ την παγκόσμια διανομή της ταινίας έχει αναλάβει η EuropaCorp. του Λικ Μπεσόν.

Μαντεύουμε ότι η συμφωνία του Τόμι Λι Τζόουνς με τη Μέριλ Στριπ έγινε σε κάποιο από τα διαλείμματα των γυρισμάτων του «Hope Springs», της ταινίας του Ντέιβιντ Φράνκελ («Ο Διάβολος Φορούσε Πράντα»), στην οποία πρωταγωνιστούν. Διαβάστε περισσότερα για το «Hope Springs» εδώ.