Buzz

Η Μέριλ Στριπ και ο Τόμι Λι Τζόουνς πάνε σε σύμβουλο γάμου!

στα 10

Ξεχάστε τη Μάργκαρετ Θάτσερ... Η Μέριλ Στριπ επιστρέφει μετά το Οσκαρ για τη «Σιδηρά Κυρία» στο ρόλο μιας μεσήλικης γυναίκας που θέλει να σώσει το γάμο της με τον Τόμι Λι Τζόουνς με κάθε τρόπο. Ακόμη κι αν χρειαστεί να ενδώσει σε ένα...τρίο.

Η Μέριλ Στριπ και ο Τόμι Λι Τζόουνς πάνε σε σύμβουλο γάμου!

Αυτή είναι περίπου η υπόθεση του «Hope Springs», της καινούριας ταινίες του σκηνοθέτη του «Ο Διάβολος Φορούσε Prada», Ντέιβιντ Φράνκελ στην οποία πρωταγωνιστούν η Μέριλ Στριπ, ο Τόμι Λι Τζόουνς και ο Στιβ Καρέλ στο ρόλο ενός διάσημου σύμβουλου γάμων.

Το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε παρακάτω είναι απολαυστικό. Κυρίως στα σημεία όπου η Στριπ και ο Τζόουνς προσπαθούν να ανακτήσουν τη σεξουαλικότητα τους μετά από 30 χρόνια γάμου, ανακαλύπτοντας έναν ολόκληρο κόσμο από «επιλογές» που μέχρι σήμερα αγνοούσαν.

Γραμμένο από την Βανέσα Τέιλορ («Game of Thrones»), το «Hope Springs» θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες το καλοκαίρι θυμίζοντας πως τρεις σπουδαίοι ηθοποιοί είναι ακόμη σπουδαιότεροι όταν είναι ολοφάνερο πως αντιμετωπίζουν με κέφι ακόμη και μια κωμωδία μέσης ηλικίας!