Buzz

H Λέα Σεντού και η Αντέλ Εξαρχόπουλος περνούν και μόνες τους καλά!

στα 10

Μπορεί - και καλά - να χαλάστηκαν με τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη τους στη «Ζωή της Αντέλ», η Λέα Σεντού, όμως και η Αντέλ Εξαρχόπουλος εκμεταλλεύονται στο έπακρο την επιτυχία τους, συνεχίζοντας να φλερτάρουν μεταξύ τους και με την δημοσιότητα!

H Λέα Σεντού και η Αντέλ Εξαρχόπουλος περνούν και μόνες τους καλά!

Είναι οι απόλυτες σταρ της χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο και στο φως της δημοσιότητας αδιάλλειπτα από τον Μάιο που βραβεύθηκαν με Χρυσό Φοίνικα για την ερμηνεία τους στη «Ζωή της Αντέλ» μέχρι και σήμερα που η ταινία του Αμπντελατίφ Κεσίς έχει πλέον βγει στις περισσότερες χώρες του κόσμου (και συνεχίζεται με επιτυχία και στην Ελλάδα) εξαργυρώνοντας τη φήμη της ως η πιο πολυσυζητημένη ταινία του 2013.

Οσο, όμως, κι αν προσπάθησαν να σπιλώσουν την επιτυχία τους και την επιτυχία της ταινίας κατηγορώντας τον σκηνοθέτη τους για την απαράδεκτη συμπεριφορά του και όσο και αν ο Κεσίς ενέδωσε στο ξεκατίνιασμα ανταπαντώντας μέχρι και με... μυνήσεις, τα δύο κορίτσια δεν μας πείθουν πως στεναχωρήθηκαν και πολύ που έγιναν τόσο διάσημες.

2

Εχοντας φωτογραφηθεί σχεδόν σε όλα τα μεγάλα περιοδικά του πλανήτη, αναλαμβάνουν τώρα από κοινού και τη νέα καμπάνια της Miu Miu και για τις ανάγκες της φωτογραφίζονται σε στενές περιπτύξεις και κοριτσίστικα πειράγματα, όπως αποδεικνύει περίτρανα το ποπ και σέξι βίντεο που μόλις κυκλοφόρησε.

Το βλέπετε παρακάτω καθώς διαβάζετε όλο το παρασκήνιο γύρω από το πως «Η Ζωή της Αντέλ» έγινε η ταινία - σκάνδαλο που αξίζει στην εποχή μας:


Διαβάστε ακόμη: