Industry

H Faliro House του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου σε διετή συνεργασία με την FilmNation

στα 10

Σε μια διεθνή συμφωνία που τη φέρνει στην κορυφή των μεγαλύτερων εταιριών παραγωγής στον κόσμο, η Faliro House υπέγραψε διετή συνεργασία με την FilmNation Entertainment, υπεύθυνη για ταινίες όπως το «Ολα Χάθηκαν» και το «Nebraska».

H Faliro House του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου σε διετή συνεργασία με την FilmNation

Η συμφωνία της Faliro House που ανήκει στον Χρήστο Β. Κωνσταντακόπουλο με τη FilmNation ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, θα είναι διετής και καλύπτει, όπως αναφέρει το Screen International, τέσσερα με οκτώ πρότζεκτς ετησίως.

Εκπρόσωποι των δύο εταιριών δήλωσαν πως η συμφωνία θα επιτρεψει στην FilmNation να επεκτείνει τη στρατηγική της αποκτώντας πολυαναμενόμενα σχέδια σε πρώιμο στάδιο, ανοίγοντας ταυτόχρονα και τις δραστηριότητες της Faliro House με σημαντικούς τίτλους στο διεθνές market.

«Είναι τιμή όταν κάποιος σαν τον Γκλεν Μπάσνερ σου ζητάει να συνεργαστείς μαζί του», δήλωσε ο Χρήστος Β. Κωνσταντακόπουλος. «Αυτό θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τους στόχους μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί με τον Γκλεν και όλους τους υπέροχους πολίτες της FilmNation.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με έναν τόσο σεβαστό παραγωγό και χρηματοδότη όπως είναι ο Χρήστος και η εταιρεία του, Faliro House», δήλωσε με τη σειρά του ο Γκλεν Μπάσνερ της FIlmNation. «Το εξαιρετικό γούστο του Κωνσταντακόπουλου συνδέεται ιδανικά με τις επιλογές της FilmNation και η υποστήριξη της χρηματοδότησης θα συνεισφέρει με βάρος στην επιτυχία μελλοντικών πρότζεκτ.»

Θυμίζουμε πως η Faliro House βρίσκεται στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου με το «Μικρό Ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη (στο διαγωνιστικό τμήμα), το «Love is Strange» του Αϊρα Σακς (στο Πανόραμα) και το «Things People Do» του Σάαρ Κλάιν (στο Panorama Special).

Μαθαίνετε τα πάντα για την Berlinale 2014, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται διαρκώς