Buzz

«Η βία είναι σαν το σεξ»: Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, μιλά στον Ράιαν Γκόσλινγκ για την κινηματογραφική βία

στα 10

Κι ενώ ο σκηνοθέτης του εξηγεί τις απόψεις του για την σεξουαλικότητα της βίας, εκείνος κοιτάζει απλά την κάμερα. Με τον τρόπο που ο Ράιαν Γκόσλινγκ ξέρει να κοιτάζει την κάμερα...

«Η βία είναι σαν το σεξ»: Ο Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, μιλά στον Ράιαν Γκόσλινγκ για την κινηματογραφική βία

Προφανώς μέχρι τώρα, ξέρετε ότι υπάρχει να ξέρετε για το «Only God Forgives», την δεύτερη συνεργασία του Ράιαν Γκόσλινγκ με τον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν μετά το «Drive».

Tο φιλμ, ακολουθεί τον Τζούλιαν ο οποίος όταν δολοφόνησε έναν αστυνομικό αυτοεξορίστηκε στην Μπανγκόκ. Τώρα διευθύνει ένα γυμναστήριο ταϊλανδέζικου μποξ, όμως το πραγματικό, άγριο ξύλο πέφτει στους δρόμους και το παρασκήνιο. Κι αυτό γιατί το γυμναστήριο δεν είναι παρά η βιτρίνα της πραγματικής επιχείρησης διακίνησης ναρκωτικών που διαχειρίζεται με τον αδελφό του. Οταν ο αδελφός του βρίσκεται δολοφονημένος, ο Τζούλιαν ξεκινάει μία αποστολή ανελέητης εκδίκησης ενάντια στο διάβολο τον ίδιο: έναν αστυνομικό που φέρει το παρατσούκλι «Εκδικητής Αγγελος».

Μέχρι σήμερα έχουμε δει τις πρώτες φωτογραφίες και στη συνέχεια μια σειρά από διαφορετικά τρέιλερ, αλλά και τρία κλιπ από το φιλμ.

Τώρα στο behind the scenes κλιπ που ακολουθεί μπορείτε να ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο που ο Ράιαν και ο Νίκολας δουλεύουν μαζί, και να μάθουμε δυο τρία πράγματα που πιθανώς αγνοούσαμε, για το πως μια γερή δόση από γροθιές, μπορεί να είναι εξίσου καλή όσο ένας οργασμός!