Buzz

Gossip Alert: Στο Χόλιγουντ δεν χορταίνουν με τον χωρισμό του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς!

στα 10

Ακόμη κι αν, στην πραγματικότητα, δεν ενδιαφέρεται κανείς, οι λεπτομέρειες γύρω από το χωρισμό του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο σκοτεινές φήμες που κυκλοφόρησαν και σίγουρα θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον ενός διαζυγίου που μοιάζει πιο ενδιαφέρον και από ολοκληρη την καριέρα της Κέιτι Χολμς μαζί. Με έμφαση στη λέξη «σκοτεινές»...

Gossip Alert: Στο Χόλιγουντ δεν χορταίνουν με τον χωρισμό του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς!

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο χωρισμός του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς, μια μαύρη τρύπα μοιάζει να άνοιξε στο Χόλιγουντ.

Η ίδια που εδώ και πολλά πολλά χρόνια προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο γύρω από τη σεξουαλικότητα του Τομ Κρουζ, την κατάρα των τριών (πλέον) γάμων του, το ρόλο της Σαϊεντολογίας στη σχέση του με την Κέιτι Χολμς και το μέλλον μιας οικογένειας που δεν αποκλείεται στο μέλλον να γίνει ένα πολυσυζητημένο σενάριο μιας ακόμη πιο πολυσυζητημένης ταινίας.

Και ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορούν από χρονολόγια του ζευγαριού, μέχρι εκκλήσεις των θαυμαστών του Κρουζ να ομολογήσει πως είναι γκέι και από το διάσημο βίντεο του «αλλόφρονα» Κρουζ στον καναπέ της Οπρα Γουίνφρι (δείτε το παρακάτω) μέχρι μυστικές συμφωνίες που βγαίνουν στην επιφάνεια, επιβεβαιώνοντας πως η εμπλοκή της Χολμς στη ζωή του Τομ Κρουζ δεν ήταν παρά ένα οργανωμένο «έγκλημα» των Σαϊεντολόγων, να έξι σημεία που δεν μπορούν να μας κρατήσουν αδιάφορους:

Γάμος με συμβόλαιο και ετήσια αμοιβή / Σύμφωνα με διαρροές του διαβόητου συμβολαίου ανάμεσα στον Κρουζ και τη Χολμς, η τελευταία έχει να λαμβάνει 3 εκατομμύρια δολάρια για κάθε χρόνο του γάμου της (συνολικά δηλαδή 18 εκ. δολάρια), ενώ θα κρατήσει και το σπίτι του ζευγαριού στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Ελεύθερη και ωραία στη Νέα Υόρκη / Σύμφωνα με αντικρουόμενες φήμες, η Χολμς ενοικίασε κρυφά ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, όπου και προτίθεται να ζήσει με την εξάχρονη Σούρι, αν τελικά καταφέρει να κερδίσει την επιμέλεια της. Η άλλη πλευρά υποστηρίζει πως το διαμέρισμα αγοράστηκε από τον Κρουζ για λογαριασμό της Χολμς, ενώ το γεγονός πως η Χολμς έκανε την αίτηση διαζυγίου στη Νέα Υόρκη ήταν κάτι παραπάνω από τυχαίο, αφού τα δικαστήρια της Νέας Υόρκης είναι γνωστό πως επιδικάζουν την επιμέλεια του παιδιού χωρισμένων γονιών σε έναν από τους δύο, κατά προτίμηση εδώ στη μητέρα του.

Διαζύγιο... από το πουθενά / H Kέιτι Χολμς υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου, ενόσω ο Κρουζ βρισκόταν στην Ισλανδία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Oblivion», θέλοντας προφανώς να τον αιφνιδιάσει. Γεγονός ωστόσο που αντικρούεται από τις φήμες που θέλουν τον Κρουζ να γνωρίζει πολύ καλά όσα έμελλε να συμβούν, εξ ου και παρέμεινε στην Ισλανδία, αποχορώντας μόλις την επόμενη ημέρα από την υποβολή της αίτησης διαζυγίου.

Σαϊεντολογία ώρα μηδέν / Οι «διαφορές» που επικαλείται η Χολμς στην αίτηση διαζυγίου αφορούν φυσικά τη Σαϊεντολογία και το γεγονός πως ο Κρουζ θέλει να μυήσει την εξάχρονη Σούρι (με σκοπό να την κάνει μια μέρα ηγέτη της οργάνωσης!) όλο και πιο βαθιά στα μυστικά της. Η Χολμς, που άλλαξοπίστησε από Καθολική σε μέλος της Σαϊεντολογίας, όταν παντρεύτηκε τον Κρουζ, δηλώνει πλέον ανήσυχη για τις «εξετάσεις» που περνάει η μικρή Σούρι από τότε που γεννήθηκε, αλλά και από πράγματα που είδε τα τελευταία χρόνια, ως μέλος της εκκλησίας, και δεν αποδέχεται πλήρως.

Η κατάρα των 33 / Από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που προκύπτουν από το τρίτο διαζύγιο του Τομ Κρουζ είναι ότι και οι τρεις πρώην σύζυγοι του (Μίμι Ρότζερς, Νικόλ Κίντμαν και Κέιτι Χολμς) ήταν 33 ετών (η ηλικία του Χριστού!) όταν τον χώρισαν.

Η ζωή συνεχίζεται; / Ο Τομ Κρουζ μοιάζει απών απ' όλο το συρφετό που συμπαρασύρει το τρίτο διαζύγιο του. Ενώ πριν λίγες ημέρες (στις ανά τον κόσμο πρεμιέρες του «Rock of Ages») συνέχιζε να δηλώνει πως η οικογένεια του είναι το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο, δεν έχει ακόμη εκφραστεί δημόσια, περιμένοντας μάλλον τη συμβουλή των Σαϊεντολόγων που βλέπουν ένα από τα πιο στέρεα οικοδομήματα τους να καταρρέει σε έναν ορυμαγδό ανελέητου gossip.

συνεχίζεται...