Buzz

O Ρόμπερτ Πάτινσον και ο (ψηφιακός) Ιγκι Ποπ περνούν φίνα στο βίντεο του «The Pure and the Damned»

στα 10

Το τραγούδι που συνυπογράφουν οι Oneohtrix Point Never και ο Ιγκι Ποπ ακούγεται στο soundtrack του «Good Time» των Μπεν και Τζος Σάφντι.

O Ρόμπερτ Πάτινσον και ο (ψηφιακός) Ιγκι Ποπ περνούν φίνα στο βίντεο του «The Pure and the Damned»

Γραμμένο από τους Oneohtrix Point Never μαζί με τον Ιγκι Ποπ για τις ανάγκες του soundtrack του «Good Time» των αδερφών Σάφντι, το βίντεο για το «The Pure and the Damned» που υπογράφουν οι ίδιοι έχει για πρωταγωνιστές τον Ρόμπερτ Πάτινσον και τον Μπεν Σάφντι (που παίζουν και στην ταινία) και έναν ψηφιακό Ιγκι Ποπ.

Πιο σκοτεινό αλλά και πιο αγωνιώδες ακόμη και από την ίδια την ταινία, το βίντεο φέρνει τον Ρόμπερτ Πάτινσον αντιμέτωπο με ένα τέρας και ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το γεγονός πως όλοι χαιρετίζουν την ερμηνεία του στο «Good Time» ως την καλύτερη της καριέρας του και γενικά την καλύτερη...

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «Good Time» των Μπεν και Τζος Σάφντι


Το «Good Time» - σε παραγωγή του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και του Τέρι Ντούγκας - αφηγείται την ιστορία δύο αδερφιών, του Κόνι και του Νικ που προσπαθούν να επιβιώσουν - και να διασώσουν ο ένας τον άλλο - στο βρώμικο περιθώριο της Νέας Υόρκης. Στην Ελλάδα η ταινία θα βγεί στις αίθουσες από τη Feelgood Entertainment μέσα στο Νοέμβριο του 2017.

Διαβάστε και δείτε ακόμη

Good Time 607