Φεστιβάλ / Βραβεία

Χρυσές Σφαίρες 2015: H Τίνα Φέι, η Εϊμι Πόλερ και το Flix στρώνουν το κόκκινο χαλί για την Κυριακή!

στα 10

Το Flix σας κλείνει ραντεβού: Κυριακή βράδυ, ξημερώματα Δευτέρας για να είμαστε ακριβείς, ζήστε μαζί μας την 72η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών και όσα θα συμβούν στη σκηνή του Beverly Hilton Hotel - ζωντανά, στο live blogging του Flix.gr.

Flix Team
Χρυσές Σφαίρες 2015: H Τίνα Φέι, η Εϊμι Πόλερ και το Flix στρώνουν το κόκκινο χαλί για την Κυριακή!

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η 72η τελετή απονομής των Golden Globes Awards, των βραβείων της Ενωσης Ξένων Ανταποκριτών του Λος Αντζελες. Ο Χρυσές Σφαίρες έχουν διπλό ενδιαφέρον για τους σύγχρονους σινεφίλ (που ασχολούνται με τα βραβεία, τις διακρίσεις, τις στατιστικές), κι όχι μόνο γιατί βραβεύουν τους καλλιτέχνες και της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Η διττή τους σημασία έχει να κάνει, πρώτον και κυριότερον, με το πόσο μας προϊδεάζουν για την τάση των ψηφοφόρων και στα Οσκαρ (τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων της κινηματογραφικής βιομηχανίας) και, δεύτερον, γιατί... περνάμε καλύτερα παρακολουθώντας αυτή την τελετή.

Διαβάστε τις προβλέψεις του Flix: Χρυσές Σφαίρες 2015: τα 10 σίγουρα βραβεία

Ας είμαστε ειλικρινείς: όλοι τα Οσκαρ περιμένουμε, αλλά το fun που έχουν προσφέρει τα τελευταία 4 χρόνια οι Χρυσές Σφαίρες (από τότε που ανέλαβε ο αμίμητος Ρίκι Τζερβέιζ και παρέδωσε τη σκυτάλη επιτυχημένα στις Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ) δεν το έχει η πιο στημένη, πιο δήθεν, πιο σφιχτή οσκαρική τελετή. Στα Golden Globes οι σταρ είναι πιο χαλαροί, τρώνε και πίνουν, ανεβαίνουν στη σκηνή ευδιάθετοι - ακόμα κι αν ακούν από τις οικοδέσποινες κεντημένα, σατιρικά σχόλια αιρετικού χιούμορ (ποιος θα ξεχάσει το «Και τώρα, όσο ζεστά όσο το αιδοίο ενός τοπ μόντελ, ας υποδεχτούμε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο!»)

tina & amy Golden Globes2 2015 607

Το Flix λοιπόν σας κλείνει ραντεβού: Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, στις 02.00 το πρωί, Χρυσές Σφαίρες 2015. Ξενυχτήστε μαζί μας για να παρακολουθήσουμε, να σχολιάσουμε, να χειροκροτήσουμε, να γκρινιάξουμε, να μετρήσουμε νικητές και ηττημένους!

Θυμηθείτε τις υποψηφιότητες, ποιοι προηγούνται και ποιοι μοιάζουν να είναι τα φαβορί της βραδιάς εδώ

Κι αν θέλετε ένα μικρό preview από τις για 3η φορά οικοδέσποινες, στο βίντεο που ακολουθεί οι Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ μάς εξομολογούνται πώς σκέφτονται να προσεγγίσουν τη φετινή απονομή: πώς μπορεί να εκπλήξει όταν αναλαμβάνει να παρουσιάσει για 3η συνεχόμενη χρονιά, τι είδους αστεία είναι off limits, τι ανέχονται και τι όχι οι διοργανωτές και το μεγαλύτερο μυστικό του Χόλιγουντ που αφορά τους Ξένους Ανταποκριτές Τύπου και... τον Bansky (ό,τι να 'ναι!) Απολαύστε τις!


H 72η Τελετή των Χρυσών Σφαιρών θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια Novacinema

Διαβάστε περισσότερα: