Buzz

Γνωρίστε τους «Savages» του Ολιβερ Στόουν

στα 10

Η Σάλμα Χάγιεκ, ο Μπενίτσιο Ντελ Τόρο, ο Τέιλορ Κιτς, ο Ααρον Τζόνσον, και η Μπλέικ Λάιβλι, «ανακρίνονται» σε μια σειρά από promo videos της ταινίας, ενώ η τελευταία μοιράζεται μαζί μας το φωτογραφικό της άλμπουμ από τα γυρίσματα.

Γνωρίστε τους «Savages» του Ολιβερ Στόουν

Βασισμένο στο βιβλίο του Ντον Γουίνσλοου, το «Savages» αφηγείται την ιστορία δυο νεαρών φιλήσυχων, cool εμπόρων μαριχουάνας από την Λαγκούνα Μπιτς της Καλιφόρνια που μπαίνουν στο στόχαστρο ενός μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών όταν αρνούνται να συνεργαστούν μαζί τους.

Ο Μπεν είναι ένας φιλάνθρωπος βουδιστής και ο καλύτερός του φίλος Τσαν είναι πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων. Οι δυο τους καλλιεργούν και πουλάνε μαριχουάνα εξαιρετικής ποιότητας και μοιράζονται κάτι παραπάνω από μια πετυχημένη επιχείρηση: την Οφίλια, τη νεαρή ερωμένη και των δυο που θα γίνει στόχος απαγωγής από το καρτέλ της Μπάχα και την αδίστακτη αρχηγό του προκειμένου να τους πείσει να συνεργαστούν μαζί της.

Ενας διεφθαρμένος πράκτορας της δίωξης ναρκωτικών θα είναι η μόνη τους ευκαιρία να αποφύγουν μια τραγωδία. Ή μήπως όχι;

Δείτε στα βίντεο πιο κάτω τους πρωταγωνιστές του φιλμ να μιλούν για τους ρόλους τους και πάρτε μια γεύση από το ύφος του φιλμ που όπως μας είχε προϊδεάσει το τρέιλερ μοιάζει γεμάτο ενέργεια και (πιθανότατα) ποτισμένο με μια δόση ειρωνικού χιούμορ.

Στο gallery, δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Μπλέικ Λάιβλι στα γυρίσματα του φιλμ. Η Μπλέικ προφανώς αγαπά το hipstamatic app!