Buzz

«There's something wrong with your love story baby». Τρέιλερ για το «Savages» του Ολιβερ Στόουν

στα 10

Υπερκινητικό μοντάζ, ναρκωτικά και βία και κάτι παραπάνω από μια υποψία camp υπερβολής. Τα πρώτα πλάνα από της ταινίας, υπόσχονται κάτι που μπορεί να είναι ένα αληθινά σκοτεινό action movie, ή πιο πιθανά, η ένοχη απόλαυση του καλοκαιριού.

«There's something wrong with your love story baby». Τρέιλερ για το «Savages» του Ολιβερ Στόουν
Mexican fun!

Βασισμένο στο βιβλίο του Ντον Γουίνσλοου, το «Savages» αφηγείται την ιστορία δυο νεαρών φιλήσυχων, cool εμπόρων μαριχουάνας από την Λαγκούνα Μπιτς της Καλιφόρνια που μπαίνουν στο στόχαστρο ενός μεξικάνικου καρτέλ ναρκωτικών όταν αρνούνται να συνεργαστούν μαζί τους.

Ο Μπεν είναι ένας φιλάνθρωπος βουδιστής και ο καλύτερός του φίλος Τσαν είναι πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων. Οι δυο τους καλλιεργούν και πουλάνε μαριχουάνα εξαιρετικής ποιότητας και μοιράζονται κάτι παραπάνω από μια πετυχημένη επιχείρηση: την Οφίλια, τη νεαρή ερωμένη και των δυο που θα γίνει στόχος απαγωγής από το καρτέλ της Μπάχα και την αδίστακτη αρχηγό του προκειμένου να τους πείσει να συνεργαστούν μαζί της.

Ενας διεφθαρμένος πράκτορας της δίωξης ναρκωτικών θα είναι η μόνη τους ευκαιρία να αποφύγουν μια τραγωδία. Ή μήπως όχι;

Ο Τέιλορ Κιτς του «John Carter», και ο Ααρον Τζόνσον του «Kick Ass» υποδύονται τους δύο βασικούς ήρωες, και η Μπλέικ Λάιβλι, είναι η γυναίκα που μοιράζονται.

Οι δεύτεροι ρόλοι είναι ακόμα πιο ενδιαφέροντες, μια και την Κυρία του Καρτέλ υποδύεται η Σάλμα Χάγιεκ, το τρομακτικό της πρωτοπαλίκαρο της ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο, τον διεφθαρμένο εκπρόσωπο του νόμου ο Τζον Τραβόλτα, τη μητέρα της Μπλέικ Λάιβλι η Ούμα Θέρμαν, ενώ ο Εμίλ Χερς του «Into the Wild» κρατά έναν δεύτερο ρόλο.

Δείτε το τρειλερ!