Buzz

«Glass Onion: A Knives Out Mystery». Αυτός είναι ο τίτλος του σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια»

στα 10

Τι μπορεί όμως να σημαίνει ο τίτλος της ταινίας;

«Glass Onion: A Knives Out Mystery». Αυτός είναι ο τίτλος του σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια»

Η ταινία «Στα Μαχαίρια 2» σε σκηνοθεσία του Ράιαν Τζόνσον με πρωταγωνιστή τον ιδιόρρυθμο και αρκετά εκκεντρικό χαρακτήρα του Ντάνιελ Κρεγκ, τον Μπενουά Μπλανκ, ο οποίος αναδεικνύεται ως άξιος διάδοχος του Ηρακλή Πουαρό, είναι ίσως μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς.

Και πρόσφατα το Netflix αποκάλυψε τον τίτλος της ταινίας ο οποίος είναι «Glass Onion: A Knives Out Mystery». Η πλοκή παραμένει ακόμα ένα μυστήριο από μόνη της αλλά ίσως μπορούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα από τον τίτλο της. Το «Glass Onion» ίσως είναι μια αναφορά στο διάσημο τραγούδι των Beatles, το οποίο έγραψε ο Τζον Λένον και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ το 1968 ως απάντηση στην εμμονή που είχαν οι θαυμαστές τους για εκείνους. Οι στίχοι του τραγουδιού περιλάμβαναν αναφορές από πολλά άλλα τραγούδια των Beatles, έτσι ώστε να μπέρδευε όσους αναζητούσαν κρυμμένα νοήματα στους στίχους τους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιαν Τζόνσον ήθελε έναν πιο εκκεντρικό Μπενουά Μπλανκ

knives out 2

Ισως ο Τζόνσον ακολουθήσει την ίδια παιχνιδιάρικη διάθεση έχοντας ως σκοπό να δημιουργήσει μια παρόμοια αίσθηση σύγχυσης και απόσπασης της προσοχής.

Οσο αφορά το ensemble cast είναι εντυπωσιακό: Πρώτος πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Εντουαρντ Νόρτόν. Παίζουν ακόμη η Τζανέλ Μονέ («The Glorias», «Antebellum: Η Εκλεκτή») και η Κάθριν Χαν («WandaVision», , «Mrs. Fletcher», «Captain Fantastic»), αλλά και οι Λέσλι Οντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χέργουικ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το Netflix έχει δώσει ένα παράθυρο για τις γιορτές του 2022, προσπαθώντας να αυξήσει τις πιθανότητες της ταινίας για κάποια υποψηφιότητα στα Οσκαρ, μιας και η πρώτη είχε μια για το Καλύτερο Πρωτότυπο Σενάριο το 2020.