Buzz

Εχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας του «Glass Onion: A Knives Out Mystery»

στα 10

Και μαζί και μερικές πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Μπενουά Μπλανκ σε σκηνοθεσία Ράιαν Τζόνσον.

Εχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας του «Glass Onion: A Knives Out Mystery»

Η επιστροφή του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Μπενουά Μπλανκ στην ταινία του Ράιαν Τζόνσον «Glass Onion: A Knives Out Mystery», ο οποίος αναδεικνύεται ως άξιος διάδοχος του Ηρακλή Πουαρό, είναι ίσως μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Η ταινία αναμένεται να κάνει τη πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο αλλά, μέχρι τώρα, το μόνο που γνωρίζαμε για το πότε εμείς οι υπόλοιποι θα το δούμε στο Netflix ή και στις αίθουσες ήταν κάποια στιγμή μέχρι το τέλος του 2022.

Χτες το Netflix έδωσε ένα τέλος στην αναμονή αποκαλύπτοντας την ημερομηνία προβολής της ταινίας στην πλατφόρμα του για τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ ανακοίνωσε πως θα παιχτεί και σε επιλεγμένους κινηματογράφους σε μια ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα. Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση αυτή το Netflix κυκλοφόρησε και μερικές πρώτες εικόνες από την ταινία δείχνοντας όλο το καστ να κάθετε γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, και σε μια άλλη τον Τζόνσον μαζί με την Τζανέλ Μονά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Διαβάστε ακόμα: «Glass Onion: A Knives Out Mystery». Αυτός είναι ο τίτλος του σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια»

glass onion knives out 2

glass onion knives out 2

Η πλοκή παραμένει ακόμα ένα μυστήριο από μόνη της αλλά ίσως μπορούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα από τον τίτλο της. Το «Glass Onion» ίσως είναι μια αναφορά στο διάσημο τραγούδι των Beatles, το οποίο έγραψε ο Τζον Λένον και ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ το 1968 ως απάντηση στην εμμονή που είχαν οι θαυμαστές τους για εκείνους. Οι στίχοι του τραγουδιού περιλάμβαναν αναφορές από πολλά άλλα τραγούδια των Beatles, έτσι ώστε να μπέρδευε όσους αναζητούσαν κρυμμένα νοήματα στους στίχους τους.

Οσο αφορά το ensemble cast είναι εντυπωσιακό: Πρώτος πρώτος ανακοινώθηκε ο Ντέιβ Μπαουτίστα για να τον ακολουθήσει λίγες μέρες μετά ο Εντουαρντ Νόρτόν. Παίζουν ακόμη η Τζανέλ Μονέ («The Glorias», «Antebellum: Η Εκλεκτή») και η Κάθριν Χαν («WandaVision», , «Mrs. Fletcher», «Captain Fantastic»), αλλά και οι Λέσλι Οντομ Τζούνιορ, η Κέιτ Χάντσον, η Μάντελιν Κλάιν και η Τζέσικα Χέργουικ.