Buzz

Ghostbusters assemble! Νέο τρέιλερ του «Ghostbusters: Frozen Empire»

στα 10

To «The Day After Tomorrow» έρχεται να συναντήσει τους «Ghostbusters», στο νέο αναμενόμενο σίκουελ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2024.

Ghostbusters assemble! Νέο τρέιλερ του «Ghostbusters: Frozen Empire»

Κάνει κρύο έξω; Who are you gonna call?

Το πρώτο τρέιλερ του σίκουελ του «Ghostbusters: Afterlife» έκανε την πρεμιέρα του χτες, αποκαλύπτοντάς μαζί του και τον τίτλο της ταινίας «Ghostbusters: Frozen Empire».

Η ταινία μας μεταφέρει αυτή την φορά πίσω στη Νέα Υόρκη, όπου μια μυστηριώδης σκοτεινή δύναμή, εν μέσω του καλοκαιριού, παγώνει ολόκληρη την πόλη και τους κατοίκους της, με τους Ghostbusters να αναλαμβάνουν για να την σώσουν.

Διαβάστε ακόμα: Η Μαρίζα Αμπέλα είναι η Εϊμι Γουάινχαουζ στο πρώτο τρέιλερ του «Back to Black»

Ghostbusters: Frozen Empire

Σε σκηνοθεσία του Γκιλ Κίναν (υπεύθυνου για το «Monster House» και το ριμέικ του «Poltergeist»), το «Ghostbusters: Frozen Empire» φέρει ένα εντυπωσιακό καστ. Οι Πάτον Οσβαλντ, Κουμάιλ Ναντζιάνι, Τζέιμς Ακαστερ και Εμιλι Αλιν Λιντ προστίθενται στους Φιν Γούλφαρντ Νταν Ακρόιντ, Ερνι Χάντσον, Μακένα Γκρέις, Πολ Ραντ και Κάρι Κουν, υποσχόμενοι ένα συναρπαστικό ensemble. Μαζί τους επιστρέφουν και οι Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρϊντ και Ερνι Χάτσον, συνεχίζοντας να δίνουν την απαραίτητη δόση νοσταλγίας στην ταινία.

Παραγωγός της επερχόμενης συνέχειας είναι ο Τζέισον Ράιτμαν, ο οποίος σκηνοθέτησε το «Ghostbusters: Afterlife». Το «Ghostbusters: Frozen Empire» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 22 Μαρτίου 2024.

Ghostbusters: Frozen Empire