Buzz

Η Μαρίζα Αμπέλα είναι η Εϊμι Γουάινχαουζ στο πρώτο τρέιλερ του «Back to Black»

στα 10

H βιογραφική ταινία της αδικοχαμένης τραγουδίστριας θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Απριλίου 2024.

Η Μαρίζα Αμπέλα είναι η Εϊμι Γουάινχαουζ στο πρώτο τρέιλερ του «Back to Black»

Η βιογραφική ταινίας της Εϊμι Γουάινχαουζ «Back to Black», σε σκηνοθεσία της Σαμ Τέιλορ-Τζόνσον και σε σενάριο του Ματ Γκρίνχαλγκ ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της το 2024. Η Μαρίζα Αμπέλα θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο της αδικοχαμένης τραγουδίστριας.

Η ταινία θα ακολουθεί την άνοδο της καριέρας της Γουάινχαουζ στο Λονδίνο στις αρχές της δεκαετίας του ’00, όταν αυτή και η Τέιλορ-Τζόνσον συναντήθηκαν για πρώτη φορά και έγιναν φίλες στη σκηνή του Camden’s High Street. Η Τέιλορ-Τζονσον είχε το πρότζεκτ στο μυαλό του εδώ και λίγο καιρό, ενώ για την Αμπέλα είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της καριέρα της. Πρωταγωνίστησε στην σειρά «Industry», ενώ μερικές πρόσφατες δουλειές της περιλαμβάνουν το «She Is Love» και έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Το «Back To Black» δεν είναι απλώς ένα ακόμη κινηματογραφικό έργο για την Τέιλορ-Τζονσον, αλλά ένα γράμμα αγάπης σε μια παλιά φίλη, όπως δήλωσε η ίδια.

Μαζί με την Αμπέλα στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Τζακ Ο’ Κόνελ στον ρόλο του συζύγου της Γουάινχαουζ Μπλέιλ Φίλντερ-Σίβιλ, Εντι Μάρσαν στον ρόλο του πατέρα της Μιτς και Τζούλιετ Κόγουαν στον ρόλο της μητέρα της Τζάνις.

Διαβάστε ακόμα: Νέα φωτογραφία της Μαρίζα Αμπέλα ως Εϊμι Γουάινχαουζ στο «Back to Black»

back to black

Η Εϊμι Γουάινχαουζ, η οποία έγινε γνωστή στο κοινό με τα τραγούδια της «Rehab» και «Back to Black» και αγαπήθηκε λόγω της χαρακτηριστικής φωνής της, έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών από υπερβολική δόση ναρκωτικών, αλλά η μουσική και τα τραγούδια της συνεχίζονται να ακούγονται παντού ακόμα και σήμερα.

Η ταινία αναμένετα να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Απριλίου 2024.

back to black