Buzz

«FUCKKKYOUUU»: Κατ' ευθείαν από το Sundance ότι πιο παράξενο κι όμορφο θα δείτε όλη μέρα

στα 10

Πατήστε το play στην αλλόκοτη μικρού μήκους του Εντι Αλκαζάρ με μουσική του Flying Lotus.

«FUCKKKYOUUU»: Κατ' ευθείαν από το Sundance ότι πιο παράξενο κι όμορφο θα δείτε όλη μέρα

Ολοκληρώνοντας τον θριαμβευτικό της γύρο στα φεστιβάλ με μερικές sold out προβολές στο Sundnace, το «FUCKKKYOUUU» προβάλλεται τώρα ελεύθερο online, φιλοδοξώντας να κερδίσει τον τίτλο του πιο ιδιαίτερου μικρού μήκους που είδατε όλη τη χρονιά.

FUCKKKYOUUU 607

Ο Εντι Αλκαζάρ, πετυχημένος σκηνοθέτης διαφημιστικών, ενός βραβευμένου ντοκιμαντέρ, αλλά και μιας μεγάλου μήκους ταινίας με τίτλο «0000» που ξεκίνησε τα γυρίσματα της το 2011 και έχει δεν έχει ακόμη κάνει πουθενά την εμφάνισή της, μοιάζει να είναι ένα από τα καλά κρυμένα μυστικά του ανεξάρτητου σινεμά.

FUCKKKYOUUU 607

Οχι πια. Αυτή η μικρού μήκους βάζει το όνομά του στον χάρτη κερδίζοντας συγκρίσεις με ανθρώπους και φιλμ όπως ο Ντέιβιντ Λιντς, ο Ντάρεν Αρονόφσκι, το «Pi», το «Under the Skin» κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

FUCKKKYOUUU 607

Το φιλμ ξεκινά με μερικούς στίχους της Σύλβια Πλάθ κι ακολουθεί την ιστορία «ενός μοναχικού κοριτσιού που έχει την ικανότητα να ταξιδεύει στον χρόνο και βρίσκει αγάπη και στοργή έχοντας σε επαφή με τον εαυτό της στο παρελθόν. Στην πορεία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την απόρριψη και θα αναρωτηθεί για την ταυτότητα και το φύλο της και καθώς ο χρόνος θα διπλωθεί πάνω στον εαυτό του, μόνο μια από τις δυο τους θα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει».

FUCKKKYOUUU 607

Σας κίνησε την περιέργεια; Απόλυτα κατανοητό...


Δείτε ακόμη: