Buzz

«Fucking Lying Bitch»: Πρώτη σκηνή από το «Τhe Canyons» με τη Λίντσεϊ Λόχαν!

στα 10

Στην πρώτη σκηνή που μόλις κυκλοφόρησε από το νεο-νουάρ «The Canyons» του Πολ Σρέιντερ με την υπογραφή στο σενάριο του Μπρετ Ιστον Ελις η Λίντσεϊ Λόχαν κακοποιείται από το αγόρι της. Δεν είπαμε πως οι ταινίες αντιγράφουν την πραγματική ζωή;

«Fucking Lying Bitch»: Πρώτη σκηνή από το «Τhe Canyons» με τη Λίντσεϊ Λόχαν!

Αν τόσο καιρό αντιμετωπίζαμε το «Τhe Canyons» του Πολ Σρέιντερ σε σενάριο του Μπρετ Ιστον Ελις ως ένα «αστείο», αυτό ήταν κάτι που προφανώς ήθελαν οι δημιουργοί του και έκαναν τα πάντα γι' αυτό.

Οχι ότι χρειάζεσαι και πολλά για να καταντήσεις γελοίος όταν το πρωταγωνιστικό σου καστ είναι η Λίντσεϊ Λόχαν και ο πορνοστάρ Τζέιμς Ντιν (καμία σχέση με αυτόν που γνωρίζετε) και κυκλοφορείς τρέιλερ που θυμίζουν κακό (s)exploitation movie αλά 70s σαν αυτό που μπορείτε να δείτε εδώ, μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο τους θεατές:


Βάλτε μια τελεία.

Η πρώτη σκηνή που μόλις κυκλοφόρησε από το «The Canyons» - την ιστορία μιας ομάδας νεαρών στο Λος Αντζελες των ναρκωτικών, του σεξ και της βίας - αποκαλύπτει τελικά το ύφος μιας ταινίας που δεν είναι καθόλου αστεία και στην οποία η Λίντσεϊ Λόχαν - ναι είναι προσωπική γνώμη - αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν είναι η χειρότερη ηθοποιός στον κόσμο αλλά μάλλον μια από τις ενδιαφέρουσες χαμένες περιπτώσεις του σύγχρονου Χόλιγουντ.

Μαζί της ο Τζέιμς Ντιν που μοιάζει σαν τον Τζέιμς Φράνκο (όπως ο τελευταίος θα είναι σε λίγα χρόνια) σε μια βίαιη σκηνή που θα μπορούσε να αποτελεί ένα απλό περιστατικό στην καθημερινότητα της Λόχαν.

Δείτε τη σκηνή παρακάτω και διαβάστε περισσότερα για το «Τhe Canyons», το οποίο όλοι περίμεναν να προβληθεί στο Φεστιβάλ του Σάντανς, αλλά που το Φεστιβάλ το απέρριψε, κάνοντας το ακόμη πιο πολυαναμενόμενο!

Και, για όσους ενδιαφέρονται, όχι. Ο Μπρετ Ιστον Ελις δεν έγραψε ακόμη κάτι προκλητικό στον λογαριασμό του στο twitter για την ταινία. Αλλά που θα πάει...