Buzz

Δε θέλατε να... «let it go» και σας άκουσαν: ετοιμάζεται «Frozen 2»

στα 10

Η ταινία-εμμονή και το sountrack-ψύχωση για τα πιτσιρίκια όλου του πλανήτη, επιστρέφει με sequel. Σας είχαμε προειδοποιήσει: let it go και let it go...

Δε θέλατε να... «let it go» και σας άκουσαν: ετοιμάζεται «Frozen 2»

To «Frozen» («Ψυχρά κι Ανάποδα») δεν κέρδισε μόνο την οσκαρική επιβράβευση και την πρώτη θέση στα διεθνή box office. Ηταν η animation ταινία που προκάλεσε εμμονή στα πιτσιρίκια, με γονείς σε όλο τον κόσμο να κρατούν πατημένο το repeat στο «Let it Go», μπας και βρουν λίγη ησυχία. Διαφορετικές βερσιόν του κομματιού στο youtube, μία μικρού μήκους, ένα σόου στον πάγο («Frozen on Ice») απέδειξαν, ένα χρόνο μετά, ότι και η Disney και το κοινό δεν μπορούσαν να let go με τίποτα!

Ορίστε τώρα: τα τελευταία 24ωρα έχει διαρρεύσει από παραγωγούς της Disney ότι στα σκαριά είναι δύο πρότζεκτ: η θεατρική διασκευή της ταινίας για να ανέβει ως μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ και το... «Frozen 2», το σίκουελ του οσκαρικού animation.

Αυτό το δεύτερο επιβεβαιώνει και η Ιντίνα Μενζέλ, που δάνεισε τη φωνάρα της, στην πρώτη ταινία. «Ναι, ετοιμάζεται κι ελπίζω ότι θα συμμετέχω» είπε στην Telegraph.

Ετοιμαστείτε για έναν ακόμα χρόνο με το ρεφρέν σε διαπασών sing alongs...

.

Διαβάστε ακόμα:

Tags: Frozen