Ο Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν - επιτέλους στο εξώφυλλο της Vogue

BUZZ 23 MAR 2014  /  Μανώλης Κρανάκης

Συνεχίζοντας το αστείο που ξεκίνησε με τη ξεκαρδιστική αναπαράστασή των Κάνιε Γουεστ και Κιμ Καρντάσιαν στο βίντεο κλιπ του «Bound 2», ο Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο της Vogue, όπως ακριβώς έκανε το αγαπημένο τους ζευγάρι.

Ηταν Νοέμβριος του 2013, όταν ο Τζέιμς Φράνκο και ο Σεθ Ρόγκεν έδωσαν νέο ορισμό στη σάτιρα και στο viral με τη δική τους εκδοχη πάνω στο βίντεο κλιπ του Kanye West «Bound 2» (δείτε το εδώ), στο οποίο εμφανιζόταν σε αποκαλυπτικές στάσεις η Κιμ Καρντάσιαν.

Τέσσερις μήνες μετά το πιο πολυσυζητημένο (για όλους τους λάθους λόγους που μπορείτε να φανταστείτε) ζευγάρι της εποχής μας, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue, κάνοντας ένα όνειρο της Κιμ Καρντάσιαν πραγματικότητα και προκαλώντας από οργή μέχρι επευφημίες στα social media για την επιλογή της Ανα Γουίντουρ να ενδώσει στο #worldsmosttalkedaboutcouple όπως γράφει και το χαρακτηριστικό hashtag στο εξώφυλλο.

2

Και φυσικά ο Τζέιμς Φράνκο με τον Σεθ Ρόγκεν δεν μπόρεσαν να αντισταθούν. Το δικό τους εξώφυλλο εμφανίστηκε στον instagram λογαριασμό του Τζέιμς Φράνκο και έχει γίνει ανάρπαστο - όπως ήταν αναμενόμενο!

2

Διαβάστε ακόμη:

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.