Buzz

«Hammers and nails»: Τρέιλερ για το «Focus» με τον Γουίλ Σμιθ

στα 10

Μοιάζει να υπάρχουν περισσότερες ταινίες για απατεώνες στο σινεμά, απ όσοι απατεώνες στο αληθινό κόσμο. Είστε έτοιμοι για μία ακόμη;

«Hammers and nails»: Τρέιλερ για το «Focus» με τον Γουίλ Σμιθ

Σκηνοθετημένο από τους Γκλεν Φικάρα και Τζον Ρέοκουα του «Bad Santa» και του «I Love yoy Phillip Morris», το «Focus» μοιάζει να είναι μια ελαφρώς διαφορετική ταινία στην πρόσφατη φιλμογραφία του Γουίλ Σμιθ, κάτι σαν το δικό του reboot μετά την ανοησία που άκουγε στον τίτλο «After Earth», ένα φιλμ που επιστρέφει πίσω σε αυτό που έκανε τον Σμίθ έναν από τους μεγαλύτερους σταρ της Αμερικής: στο συνδυασμό ενός ηθοποιού που μπορεί να είναι και αστείος και πιστευτός σαν ένας action ή έστω straight ήρωας.

Κρίμα λοιπόν που το τρέιλερ για το «Focus» στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Μαργκό Ρόμπι που (ασφαλώς) θυμάστε από τον «Λύκο της Wall Street», δεν μοιάζει να έχει τίποτα αληθινά φρέσκο ή καινούριο. Ο Σμιθ είναι ένας ταλαντούχος απατεώνας, η Ρόμπι ένα κορίτσι που θα μάθει την τέχνη του από αυτόν. Θα ερωτευθούν, θα χωρίσουν θα ξαναβρεθούν. Α, υπάρχει φυσικά κι ένα «μεγάλο κόλπο».

Για την ιστορία, το φιλμ κάποτε προοριζόταν για τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Εμα Στόουν, ενώ και η ιδέα του Μπεν Αφλεκ και της Κρίστεν Στιούαρτ ήταν κάποτε ένα δυνατό ενδεχόμενο.

Δείτε το τρέιλερ πιο κάτω.

Διαβάστε ακόμη:

«After Earth»: Η πτώση του άστρου του Γουιλ Σμιθ;