Buzz

«Eνα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα». To νέο τρέιλερ του «First Man» μας πάει στο φεγγάρι

στα 10

Το τελευταίο τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντάμιεν Σαζέλ είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει ανατριχίλες.

Flix Team
«Eνα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα». To νέο τρέιλερ του «First Man» μας πάει στο φεγγάρι

Η οσκαρική κούρσα φαίνεται να έχει ξεκινήσει για τα καλά και το «First Man» του Ντάμιεν Σαζέλ φαίνεται να είναι η πρώτη μεγάλη ταινία που θα ανοίξει την φετινή σεζόν με τον Ράιαν Γκόσλινγκ να υποδύεται τον Νιλ Αρμστρονγκ, στην κινηματογραφική βιογραφία που υπογράφει ο Σαζέλ για τον άνθρωπο που έκανε τα πρώτα βήματα στη Σελήνη.

Βασισμένο στο βιβλίο του Τζέιμς Χάνσεν, «First Man: A Life of Neil A. Armstrong», διασκευασμένο για τη μεγάλη οθόνη από τον βραβευμένο με Οσκαρ σεναριογράφο του «Spotlight», Τζος Σίνγκερ, το φιλμ ακολουθεί την πορεία του Αρμστρονγκ από το 1961 έως το 1969, την περίοδο δηλαδή που η NASA και το διαστημικό της πρόγραμμα βρισκόταν σε πυρετώδη προετοιμασία προκειμένου να στείλει τον πρώτο άνθρωπο στο φεγγάρι, η οποία κατέληξε σε μια από τις πιο ριψοκίνδυνες και επαναστατικές επιστημονικές αποστολές στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Διαβάστε την γνώμη του Flix για το «First Man» το οποίο φαίνεται να κοιτάει το διάστημα αλλά πατάει με πείσμα τα πόδια του στη Γη.

first man trailer 607

Το νέο τρέιλερ το οποίο κυκλοφόρησε είναι γεμάτο από την επιβλητική ομιλία του Τζον Φ. Κένεντι για το πως «αποφασίσαμε να πάμε στο φεγγάρι», και καταλήγει με την εμβληματική φράση του Αρμστρονγκ «ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα».

Δίπλα στον Γκόσλινγκ συμπρωταγωνιστεί η Κλερ Φόι στο ρόλο της συζύγου του, Τζάνετ, ενώ παίζουν επίσης, οι Κάιλ Τσάντλερ, Κόρεϊ Στολ, Τζον Μπέρνταλ, Τζέισον Κλαρλ και Ιθαν Εμπρι.

Το «First Man» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες στις 11 Οκτωβρίου. Δείτε το νέο τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

First Man 607

First Man 607