Buzz

Ετσι θα έμοιαζε το «Fight Club» αν ήταν ένα παιδικό βιβλίο...

στα 10

Ο Τσακ Πόλανικ διαβάζει το «Fight Club 4 Kids» σε ένα απολαυστικό βίντεο που συστήνει ένα φανταστικό βιβλίο για την ιστορία ενός φανταστικού φίλου σε ένα φανταστικό παιδικό κοινό.

Ετσι θα έμοιαζε το «Fight Club» αν ήταν ένα παιδικό βιβλίο...

Σε συνεργασία με την πάντα ανήσυχη ομάδα του Mashable, ο Τσακ Πόλανικ είπε να δοκιμάσει πως θα έμοιαζε αν η μεγαλύτερη εκδοτική του επιτυχία μετατρεπόταν σε ένα βιβλίο για παιδιά.

Το «Fight Club 4 Kids» δεν υπάρχει, φυσικά, αλλά ακόμη κι αν υπήρχε δεν θα μπορούσε να απευθυνθεί σε καμία κατηγορία παιδιών. Οσο και να διανθίσεις με ουράνια τόξα το ξύλο που πέφτει μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών και όσο και να αλλάξεις τον τίτλο και να το κάνεις από «Fight Club» σε «Horsing Around Club», το αποτέλεσμα μένει ίδιο και ακατάλληλο για οποιονδήποτε χωρίς βαρύ στομάχι...

Διαβάστε ακόμη: «Ιf I was in it»: Aν αυτοί οι δύο τύποι σκηνοθετούσαν το «Fight Club», θα ήταν πολύ καλύτερη ταινία!

Fight Club 4 Kids

Με αφορμή την επερχόμενη και πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του «Fight Club 2» σε μορφή κόμικ (και σίγουρα κάπου στον ορίζοντα και σε μορφή ταινίας), δείτε πως ξεκίνησαν όλα στη ζωή του ανθρώπου χωρίς όνομα και αν τολμάτε διαβάστε το στα παιδιά σας πριν κοιμηθούν!


Διαβάστε ακόμη:

Tags: Fight Club