Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο guest-έκπληξη στο reunion του «Μπαμπά της Νύφης»

στα 10

Επέστρεψαν όλοι και προστέθηκαν και μερικοί ακόμα! Δείτε τη μικρού μήκους ταινία-σίκουελ που «ολοκληρώνει» (κάπως) την «Father of the Birde» τριλογία, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο guest-έκπληξη στο reunion του «Μπαμπά της Νύφης»

Την εποχή της πανδημίας, του social distancing και της Zoom τεχνολογίας, ο κινηματογραφικός χώρος βρίσκει τρόπους να κάνει κάτι δημιουργικό για να βγει από την ακινησία. Αν προσθέσουμε και τον παράγοντα «νοσταλγία» που, ειδικά σε τρομαχτικούς καιρούς, λειτουργεί ως βάλσαμο στους θεατές, τα reunion δίνουν και παίρνουν.

Δείτε κι αυτό: Η Τζένιφερ Ανιστον συναντάει (ξανά) τον Μπραντ Πιτ σε μια ξεκαρδιστική επιστροφή στο «Fast Times At Ridgemont High»

Μετά το table read του «Fast Times at Ridgemont High» την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα βλέπουμε το reunion του «Father of the Bride» («Ο Μπαμπάς της Νύφης»), το οποίο όμως είχε και την ιδέα ενός σίκουελ. Ή, όπως μάς εξηγεί η Ριζ Γουίδερσπουν που το προλόγισε, «μία 'κάπως' ολοκλήρωση της τριλογίας» («Father of the Bride...3ish!»).

Father of the Bride Reunion 607

25 χρόνια πριν, και η κόρη του μπαμπά είχε κάνει μωρό (ένα αγοράκι), αλλά και ο μπαμπάς είχε κάνει νέο κοριτσάκι. Σήμερα, αυτά τα δύο παιδιά θα είναι 25 χρονών. Enter στα νέα πρόσωπα λοιπόν: η Φλόρενς Πιου ερμηνεύει την νέα κόρη των Νταϊάν Κίτον και Στιβ Μάρτιν κι ο Μπεν Πλατ το γιο των Κίμπερλι Γουίλιαμς και Τζορτζ Νιούμπερν.

Θυμηθείτε κι αυτό: «Τέσσερις Γάμοι και Μια Κηδεία», 25 χρόνια μετά

Ο Κίραν Κάλκιν, ο μικρός αδελφός, μεγάλωσε επίσης. Στη ζωή κουβαλά το θρίαμβο του «Succession», στο σύμπαν της ταινίας κουβαλά την νέα πλοκή: αυτός είναι τώρα ο γαμπρός. Κι ο Στιβ Μάρτιν σήμερα είναι ο «Μπαμπάς του Γαμπρού». Πεθερός του; Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Αλλά, καλύτερα να μην σας πούμε άλλα.

Πατήστε το play και δείτε πώς μία σεναριακή ιδέα μπορεί να γυριστεί... με/από το Zoom!

Το reunion έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό: οι δωρεές των θεατών πηγαίνουν στην World Central Kitchen.


Θυμηθείτε κι αυτό: Αγάπη μόνο! Δείτε ολόκληρο το «Love Actually: Red Nose Day»!