Buzz

Οι γυναίκες ξαναγράφουν το Σύνταγμα στο νέο βίντεο κλιπ του Jay-Z, σκηνοθετημένο από την Αβα ΝτιΒερνέ

στα 10

Η Αβα ΝτιΒερνέ φέρνει το δικό της όραμα, όπου γυναίκες κυβερνούν τον κόσμο, στο πρώτο της βίντεο κλιπ για το single με τίτλο «Family Feud» του Jay-Z με την Beyonce.

Οι γυναίκες ξαναγράφουν το Σύνταγμα στο νέο βίντεο κλιπ του Jay-Z, σκηνοθετημένο από την Αβα ΝτιΒερνέ

Η Αβα ΝτιΒερνέ, σκηνοθέτης του «Selma» και της πολυαναμενόμενης ταινίας της Disney «A Wrinkle in Time», κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το πρώτο δικό της βίντεο κλιπ, και μάλιστα για το single του Jay-Z με την Beyonce με τίτλο «Family Feud», από το καινούργιο του άλμπουμ «4:44».

Δείτε ακόμα: Τα ρομπότ χορεύουν υπέροχα στο νέο βιντεοκλίπ του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ από τον Μαρκ Ρόμανεκ

family feud video clip

Το επικό, σχεδόν 8λεπτο, αυτό βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στο συνδρομητικό κανάλι του τραγουδιστή Tidal, αλλά μόλις πρόσφατα έγινε διαθέσιμο και το YouTube. Η ΝτιΒερνέ στρατολόγησε μερικά από τα πιο διάσημα και ανερχόμενα ονόματα του Χόλιγουντ για να παίξουν στο βίντεο κλιπ της, όπως τους Τζέσικα Τσαστέιν, Θάντι Νιούτον, Μπρι Λάρσον, Κονστάνς Γου, Τρεβάντε Ρόουντς και αρκετούς άλλους, και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από μοναδικό.

Η ΝτιΒερνέ, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, προσπαθεί και περνά το δικό της μήνυμα για ένα μέλλον όπου οι γυναίκες όλων των φυλών κυβερνούν και ανοικοδομούν έναν διεφθαρμένο κόσμο. Ξεκινώντας με τα λόγια του συγγραφέα Τζέιμς Μπόλντγουιν, μια γυναίκα καταφέρνει να κερδίσει τον θρόνο της, ένας άντρα και μια γυναίκα κυβερνούν μαζί μια χώρα, μια ομάδα γυναικών ξαναγράφουν το Σύνταγμα, μέχρι που ο Jay-Z φέρνει την κόρη του στην εκκλησία, όπου ο ίδιος εξομολογείτε στην Beyonce.

family feud video clip

Δείτε το υπέροχο, και αρκετά τολμηρό βίντεο εδώ, και παρακάτω απολαύστε μερικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων.