Buzz

«Δεν γεννιόμαστε ίσοι. Γινόμαστε ίσοι με τη φωτιά!» Δείτε το... καυτό τρέιλερ του «Fahrenheit 451» του HBO

στα 10

Ο Ραμίν Μπαχράνι διασκευάζει το κλασικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Ρέι Μπράντμπερι, με πρωταγωνιστές τους Μάικλ Μπι Τζόρνταν και Μάικλ Σάνον.

Flix Team
«Δεν γεννιόμαστε ίσοι. Γινόμαστε ίσοι με τη φωτιά!» Δείτε το... καυτό τρέιλερ του «Fahrenheit 451» του HBO

451 βαθμοί Φαρενάιτ είναι η θερμοκρασία στην οποία καίγεται το χαρτί. Κι αυτός είναι ο τίτλος του κλασικού μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας του Ρέι Μπράντμπερι, που πρωτοδημοσιεύτηκε το 1953 και περιγράφει έναν μελλοντικό κόσμο όπου τα βιβλία έχουν κηρυχτεί παράνομα και οι πυροσβέστες έχουν το καθήκον να τα συγκεντρώνουν και να τα ρίχνουν στην πυρά. Οταν ένας από αυτούς, όμως, γνωρίζει μια νεαρή κοπέλα, θα αμφισβητήσει το νόμο και τις πράξεις του, και θα ταχθεί στο πλευρό μιας αντιστασιακής ομάδας.

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα ήταν το «Stranger Things» με serial killer; Το τρέιλερ του «Summer of ’84» έχει την απάντηση

Fahrenheit 451 607

Το βιβλίο του Μπράντμπερι έχει φυσικά ήδη μεταφερθεί στο σινεμά, από τον Φρανσουά Τριφό, το 1966, με πρωταγωνιστές τους Οσκαρ Βέρνερ και Τζούλι Κρίστι. Η νέα διασκευή που υπογράφει ο Ραμίν Μπαχράνι («99 Σπίτια») αποτελεί μια παραγωγή του HBO και επιχειρεί μια νέα ανάγνωση πάνω στη διαχρονική ιστορία του Μπράντμπερι για τη δύναμη της τέχνης και την ελευθερία του λόγου. Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά, ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν (αυτές τις μέρες στις αίθουσες με το «Black Panther»), η Σοφία Μπουτέλα και ο πανταχού παρών Μάικλ Σάνον (αυτόν τον καιρό ως επιστήμονας-τέρας στο οσκαρικό «The Shape of Water».

Μετά το πρώτο teaser του νέου «Fahrenheit 451» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο ΗΒΟ τον Μάιο (γιατί όχι κάνοντας πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών πρώτα).


Διαβάστε ακόμη

Fahrenheit 451 607