Buzz

«The Expendables 3»: αυτό είναι το τρέιλερ το καλό

στα 10

Η αφρόκρεμα των action heroes του τότε και του τώρα επιστρέφει για τρίτη φορά. Και τα τινάζει όλα στον αέρα, κυριολεκτικά!

«The Expendables 3»: αυτό είναι το τρέιλερ το καλό

Ποιος (δεν) έχει όρεξη για λίγη τεστοστερόνη; Το «Expendables 3» έρχεται στις οθόνες μας αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο κι αυτή τη φορά ο Μπάρνι και η ομάδα του θ’ αναγκαστούν ν’ αντιμετωπίσουν έναν απρόσμενο εχθρό: τον Κόνραντ Στόουνμπανκς, με τη μορφή του Μελ Γκίμπσον, ο οποίος πριν χρόνια ίδρυσε την ομάδα μαζί με τον Μπάρνι, προτού η σχέση των δυο αντρών πάρει την κάτω βόλτα. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Στόουνμπανκς εξελίχθηκε σ’ έναν αδίστακτο έμπορο όπλων, τον οποίο ο Μπάρνι υποχρεώθηκε να σκοτώσει – ή έτσι, τουλάχιστον, νόμιζε! Ο Στόουνμπανκς, έχοντας διαφύγει το θάνατο, είναι αποφασισμένος να εξοντώσει μια για πάντα τους Expendables. Αλλά ο Μπάρνι έχει άλλα σχέδια: θα πολεμήσει τις παλιές έριδες με τα μπούνια και θα φρεσκάρει την ομάδα του με νέο αίμα, επιστρατεύοντας άντρες μικρότερης ηλικίας, αλλά μεγαλύτερης δύναμης, ταχύτητας και επαφής με την τεχνολογία. Η τελευταία τους αποστολή θα μεταβληθεί σε μια κλασική μάχη του παλιού με το καινούριο, όπου οι Expendables θα υπερασπιστούν την ίδια τους την ύπαρξη!

Δε θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το πιο διασκεδαστικό franchise δράσης των τελευταίων χρόνων και το καστ του «Expendables 3» έρχεται να το επιβεβαιώσει, με γνώριμες παρουσίες των Σιλβέστερ Σταλόνε, Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Τζέισον Στέιθαμ, Ντολφ Λούντγκρεν, Ράντι Κουτούρ, Τέρι Κρουζ και Τζετ Λι και νέες εκπλήξεις, τους Χάρισον Φορντ, Γουέσλι Σνάιπς, Μελ Γκίμπσον, Αντόνιο Μπαντέρας, Κέλαν Λατς, Κέλσι Γκράμερ (ναι, ο «Frasier»), Γκλεν Πάουελ, Βίκτορ Ορτίζ και την αεροδυναμική Ολυμπιονίκη του τζούντο Ρόντα Ράουζι. Δείτε παρακάτω το πρώτο επίσημο, theatrical trailer και βιαστείτε να κάνετε μια επανάληψη στις δυο προηγούμενες ταινίες, για να είστε έτοιμοι!

Διαβάστε ακόμα:

Κάννες 2014, «The Expendables 3»: and now, for something completely macho! Συνεντεύξεις με όλους τους πρωταγωνιστές