Buzz

Ντυθείτε για την… «Exodus»!

στα 10

Το Flix και η Odeon σάς χαρίζουν συλλεκτικά δώρα από το «Η Εξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες», τη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ με τον Κρίστιαν Μπέιλ στο ρόλο του Μωυσή.

Flix Team
Ντυθείτε για την… «Exodus»!

Μετά από πληθωρικά έπη, ιστορίας ή φαντασίας, από τον «Μονομάχο» ως τον «Προμηθέα», ο Ρίντλεϊ Σκοτ καταπιάνεται με την τολμηρή περιπέτεια ενός ανθρώπου που ανέλαβε μία ολόκληρη αυτοκρατορία: όχι οποιουδήποτε ανθρώπου, αλλά του Μωυσή. Με φαντασμαγορικά τρισδιάστατα εφέ, ο Ρίντλεϊ Σκοτ ζωντανεύει τη βιβλική ιστορία, με πρωταγωνιστή τον Κρίστιαν Μπέιλ, ο οποίος μάχεται ενάντια στον Αιγύπτιο Φαραώ Ραμσή (ο Τζόελ Ετζερτον στο ρόλο), θέτοντας 600.000 σκλάβους σε ένα τεράστιο ταξίδι διαφυγής από την Αίγυπτο και το θανάσιμο κύκλο της. Το πολυαναμενόμενο ιστορικό έπος του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Η Εξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες», έρχεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, από την Odeon.

exodus 607

Το Flix και η Odeon δε θα σας άφηναν ποτέ απροετοίμαστους ν’ αντιμετωπίσετε την οργή του Θεού. Γι’ αυτό χαρίζουν στους τυχερούς αναγνώστες συλλεκτικά δώρα από την ταινία «Η Εξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες». Διεκδικήστε 5 T-shirts, 3 βραχιόλια και 3 μπρελόκ (δείτε τα στις φωτογραφίες παρακάτω) που θα γίνουν δικά σας λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Μπείτε στην επίσημη σελίδα μας στο facebook, κάντε like, comment και share στο ποστ και πάρτε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε τα δώρα. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου. Κι ο Θεός μαζί σας!

Περισσότερα για το «Exodus»:

Η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Η Εξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες», έρχεται στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου, από την Odeon.

exodus tshirt 607

exodus key ring 607

exodus bracelet 607