Industry

Δώσε λίγη αγάπη στον Ελληνικό Κινηματογράφο

στα 10

Με αυτό το σύνθημα η Ενωση Σκηνοθετών και Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται για την υπόθεση «ελληνικό σινεμά» να συζητήσουν ανοιχτά για την ανάγκη χάραξης ενιαίας κινηματογραφικής πολιτικής.

Flix Team
Δώσε λίγη αγάπη στον Ελληνικό Κινηματογράφο

Ενώ τα προηγούμενα χρόνια το ελληνικό σινεμά αναγνωρίστηκε στο εξωτερικό και έγινε «μόδα», στο εσωτερικό δεν υπήρξε η αντίστοιχη υποστήριξη και φροντίδα για την ανάδειξη και ενίσχυσή του. Μήπως μετά και από την ψήφιση των τελευταίων αναπτυξιακών μέτρων (cash rebate), η πολιτεία βρίσκεται μπροστά σε μια τελευταία ιστορική ευκαιρία να χαράξει μια συνολική, συντονισμένη και σταθερή εθνική κινηματογραφική πολιτική;

Με αυτό το καίριο ερώτημα σε μια καίρια παρατήρηση, η Ενωση Σκηνοθετών και Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου οργανώνει Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, 2018, στις 14:00, στο φουαγιέ του κινηματογράφου ΑΣΤΟΡ (Σταδίου 28, Στοά Κοραή).

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι σκηνοθέτες-παραγωγοί Αλέξης Αλεξίου, Βασίλης Κεκάτος, Μαργαρίτα Μαντά, Δώρα Μασκλαβάνου, Πέννυ Παναγιωτοπούλου, Παναγιώτης Φαφούτης, Ελίνα Ψύκου και οι παραγωγοί Κωνσταντίνος Βασίλαρος, Μαρἰα Δρανδάκη, Φένια Κοσσοβίτσα, Αμάντα Λιβανού. Το ρόλο του συντονιστή κρατάει ο σκηνοθέτης - παραγωγός Μάρκος Χολέβας.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τη Συνέντευξη Τύπου στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη: Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου #3: Η απέραντη μοναξιά του ελληνικού σινεμά