Buzz

Επτά clips από το «Real Steel»: Χιου Τζάκμαν vs the Robots!

στα 10

Λίγο πριν βγει στην Αμερική το «Real Steel», η περιπέτεια που μπλέκει τον Ρόκυ με τους Transformers, η DreamWorks διοχετεύει online επτά αποσπάσματα από σκηνές – κλειδιά.

Επτά clips από το «Real Steel»: Χιου Τζάκμαν vs the Robots!

Στο κοντινό μέλλον, ο Χιου Τζάκμαν είναι ο Τσάρλι Κέντον, ένας ξεπεσμένος μποξέρ που έχασε την ευκαιρία του για τη δόξα, όταν το ρινγκ κατέλαβαν τεράστια ρομπότ που αντικαθιστούν πια τους αθλητές στους αγώνες.

Φτωχός κι απογοητευμένος από τη ζωή, ο Τσάρλι αποφασίζει να πιάσει την καλή και, με τη βοήθεια τους γιου του, κατασκευάζουν κι εκπαιδεύουν ένα δικό τους ρομπότ, για να το κάνουν πρωταθλητή!

Ο λόγος για το «Real Steel», περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας και ταυτόχρονα αλληγορία για τη δύναμη του μικρού απέναντι στον μεγάλο! Ή χάλια είναι η ταινία, ή η DreamWorks είναι υπερβολικά σίγουρη για το υλικό της, γιατί μόλις κυκλοφόρησε online επτά κλιπς από την ταινία, που στην ουσία συμπυκνώνουν ολόκληρη την πλοκή της!

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Σον Λέβι, των «Night at the Museum» και του «Date Night», ενώ το γυναικείο ενδιαφέρον στο φιλμ κρατά η Εβάντζελαϊν Λίλι, η αγαπημένη Κέιτ του «Lost».

Το «Real Steel» βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες την ερχόμενη εβδομάδα, στις 7 Οκτωβρίου. Πάρτε μια γεύση (οριακά ολόκληρης της ταινίας), από τα παρακάτω αποσπάσματα:

Real Steel, Rent Money clip

Real Steel, Junkyard clip

Real Steel, Charlie teaches Atom clip

Real Steel, Noisy Boy clip

Real Steel, We'll take Midas clip

Real Steel, Noisy Boy vs Midas clip

Real Steel, Are you ready? clip