Buzz

Η Νοεμί Μερλάν είναι η νέα «Emmanuelle»

στα 10

Η θρυλική ηρωίδα της Εμανουέλ Αρσάν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, δια χειρός της βραβευμένης με το Χρυσό Λέοντα για το «Γεγονός», Οντρέ Ντιγουάν. Δείτε τις πρώτες εικόνες στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε.

Η Νοεμί Μερλάν είναι η νέα «Emmanuelle»

Το franchise ταινιών «Emmanuelle» είναι ένα από τα πιο διάσημα στην ιστορία του κινηματογράφου. Ξεκινώντας το 1974, η σειρά ταινιών ακολούθησε τον χαρακτήρα του τίτλου στις ερωτικές του διαδρομές... Νέα εποχή, νέα ήθη, μια νέα Εμανουέλα για την εποχή του #metoo έρχεται με φόρα από τη σκηνοθέτη που θριάμβευσε με το «Γεγονός» στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Οπως φαίνεται στο τρέιλερ, το «Emmanuelle» είναι ένα ριμέικ που εξακολουθεί να βασίζεται στο διάσημο μυθιστόρημα της συγγραφέα Μαραγιάτ Ρολέτ-Αντριάν, η οποία το έγραψε με το ψευδώνυμο Εμανουέλ Αρσάν. Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της πρωταγωνίστριας καθώς αναζητά σεξουαλικές περιπέτειες στο Χονγκ Κονγκ. Αυτό που διαχωρίζει αυτή την εκδοχή της ταινίας από όλες τις προηγούμενες είναι ότι η ταινία είναι στην πραγματικότητα γραμμένη και σκηνοθετημένη από γυναίκες, τις Ρεμπέκα Ζλοτοφσκί και Οντρέ Ντιγουάν αντίστοιχα, δίνοντάς της ένα γυναικείο βλέμμα με αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες του «Blitz» του Στιβ ΜακΚουίν

Emmanuelle

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Νοεμί Μερλάν, την οποία απολαύσαμε στο «Το Πορτρέτο Μιας Γυναίκας Που Φλέγεται» αντικαθηστώντας την Λέα Σεϊντού. Μαζί της και οι Ναόμι Γουάτς, Γουίλ Σαρπ, Τζέιμι Κάμπελ Μπόουερ, Τσάτσα Χουάνγκ και Αντονι Γουόνγκ.

Το «Emmanuelle» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν.