Buzz

Ο Ελτον Τζον δεν ήθελε μία «κατάλληλη» ταινία για τη ζωή του

στα 10

Ο Ελτον Τζον αποκαλύπτει ότι πολλά στούντιο στα οποία πήγε το "Rocketman" του είπαν να αφαιρέσει τα πολλά ντραγκς και το πολύ σεξ. «Δεν έζησα μία "Κατάλληλη" ζωή. Οπότε δεν ήθελα και η ταινία μου να βγει "Κατάλληλη"....»

Ο Ελτον Τζον δεν ήθελε μία «κατάλληλη» ταινία για τη ζωή του

Είναι γεγονός. Οταν τα στούντιο δεν καταφέρουν το βαθμό "καταλληλότητας" που επιθυμούν σε μία ταινία, αρχίζουν να μετρούν τη χασούρα σε εισιτήρια και δολάρια. Αν δεν μπορούν να το δουν οι προέφηβοι, τουλάχιστον ας είναι οι 13χρονοι και πάνω (PG-13).

Διαβάστε κι αυτό: Κάννες 2019: Το «Rocketman» κάνει για τον Ελτον Τζον όσα δεν τόλμησε το «Bohemian Rhapsody» για τον Φρέντι Μέρκιουρι

Το σενάριο του «Rocketman» όμως που τους εφερνε στο τραπέζι ο Ελτον Τζον κι ο σκηνοθέτης Ντέξτερ Φλέτσερ ήταν ακατάλληλο. Μπόλικο ροκ ν' ρολ, αλλά και μπόλικο σεξ και ντραγκς.

Ελτον Τζον 607

Ακόμα και η Paramount που ανέλαβε τελικά ζήτησε από τον Φλέτσερ να "κόψει κάτι" από τη σκηνή σεξ μεταξύ του Τάρον Ετζερτον και του Ρίτσαρντ Μάντεν, πιστεύοντας ότι δε θα περάσει ποτέ κάτι τέτοιο από την επιτροπή καταλληλότητας.

Δείτε κι αυτό: To «Rocketman» είναι η πρώτη ταινία από μεγάλο στούντιο που δείχνει γκέι σεξ

Η απάντηση του Ελτον Τζον ήταν σαφής:

«Δεν έζησα μία PG-13 ζωή. Δεν στόχευα σε μία ταινία γεμάτη ναρκωτικά και σεξ, αλλά από την άλλη, όταν όλοι ξέρουν τη ζωή που πέρασα στα 70ς και στα 80ς θα ηταν υποκριτικό να μην το δείξουμε; Τι θα δείχναμε; Κάποιον που μετά τα live gigs επέστρεφε ήσυχος ήσυχος στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του κι έπινε ένα ποτήρι ζεστό γάλα και διάβαζε τη Βίβλο;»

.

Διαβάστε περισσότερα: