Buzz

Δείτε την πιο εύθραυστη, την πιο queer ερμηνεία της Ελεν Πέιτζ: σ' ένα χορευτικό

στα 10

To μουσικό/χορευτικό φιλμάκι «Slack Jaw» είναι η πιο δυνατή, γυμνή, ειλικρινής ερμηνεία της Ελεν Πέιτζ. Δείτε το...

Δείτε την πιο εύθραυστη, την πιο queer ερμηνεία της Ελεν Πέιτζ: σ' ένα χορευτικό

Πριν από τρία χρόνια, η Eλεν Πέιτζ είχε κάνει το δικό της coming out πριν από δύο χρόνια, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με έναν υπέροχο λόγο. και στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε στήριξε την LGBTQ κοινότητα και με τις καλλιτεχνικές της επιλογές: από το κινηματογραφικό «Freeheld» δίπλα στην Τζούλιαν Μουρ μέχρι την τηλεοπτική reality σειρά «Gaycation», η Πέιτζ έκανε διαδρομές έκφρασης της σεξουαλικότητας, της προσωπικής ελευθερίας και του ταλέντου της.

Διαβάστε ακόμα: «Gaycation»: η Ελεν Πέιτζ μάς βάζει τα γυαλιά φέρνοντας τη διεθνή LGBTQ κοινότητα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Σήμερα, ένα μικρό κλιπ αποκαλύπτει όμως την καλλιτέχνη με μία ανθρωπιά που είναι αφοπλιστική. Το ωμό συναίσθημα που βγάζει η «ερμηνεία» της στο χορευτικό που ντύνει το «Slack Jaw», ένα ταινιάκι μοντέρνου χορού που ντύνεται από την υπνωτική μουσική των Sylvan Esso, είναι απαράμιλλο.

Σ' ένα άδειο στούντιο, με μόνο σκηνικό μία σιδερένια σπαστή καρέκλα, η Πέιτζ και η χορογράφος Εμα Πόρτνερ χορεύουν - άλλοτε υγρά κι άλλοτε οργισμένα, δύο σώματα που σπρώχνονται και έλκονται με μία μανιώδη, άγρια, ζώωδη ενέργεια που, φυσικά, είναι και σεξουαλική.

Δείτε το:


Διαβάστε και δείτε περισσότερα: