Buzz

H Ελεν Πέιτζ κάνει outing την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

στα 10

Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου διάλεξε η 26χρονη Ελεν Πέιτζ για να κάνει το δικό της outing στο LGBT συνέδριο Time to THRIVE, δηλώνοντας: «Είμαι σήμερα εδώ γιατί είμαι γκέι. Και γιατί μπορεί να μπορώ να κάνω τη διαφορά.»

H Ελεν Πέιτζ κάνει outing την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Είμαι σήμερα εδώ γιατί είμαι γκέι. Και μπορεί να μπορώ να κάνω τη διαφορά. Να βοηθήσω και άλλους να έχουν μια ευκολότερη και πιο ελπιδοφόρα ζωή. Σε κάθε περίπτωση, για μένα ήταν μια προσωπική υποχρέωση και κοινωνική ευθύνη.»

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία της η Ελεν Πέιτζ, επιλέγοντας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δηλώσει πως είναι λεσβία στο συνέδριο του Time to THRIVE, οργάνωσης που ασχολείται με την προώθηση θεμάτων για τους νέους της LGBT κοινότητας. Η Πέιτζ μίλησε αναλυτικά για μια βιομηχανία που βάζει περιορισμούς στους νέους ανθρώπους, επικεντρώνοντας στο πως εγκλωβίστηκε μετά την επιτυχία του «Juno» σε μια ζωή που απλά δεν ήταν η δική της.

2

«Είχα κουραστεί να κρύβομαι και να λέω ψέματα. Υπέφερα για χρόνια γιατί ήμουν τρομαγμένη να δηλώσω ελεύθερα ότι είμαι γκέι. Υπέφερε το πνεύμα μου, η διανοητική μου υγεία και οι σχέσεις μου. Και στέκομαι σήμερα εδώ, μαζί σας, στην άλλη πλευρά αυτού του πόνου. Είναι περίεργο γιατί είμαι εδώ, μια ηθοποιός, εκπροσωπώντας - τουλάχιστον με κάποιο τρόπο - μια βιομηχανία που θέτει ισχυρούς περιορισμούς σε όλους μας. Οχι μόνο στους νέους, αλλά σε όλους. Περιορισμούς ομορφιάς. Καλής ζωής. Επιτυχία. Περιορισμούς που, σιχαίνομαι να το παραδεχτώ, με επηρέασαν. Εχεις ιδέες φυτεμένες στο μυαλό σου, σκέψεις που δεν είχες ποτέ πριν, που σου λένε πως να παίζεις, πως να ντύνεσαι και ποιος πρέπει να είσαι. Προσπάθησα να είμαι αυθεντική, να ακολουθήσω την καρδιά μου αλλά είναι πολύ δύσκολο.»

2

Η Πέιτζ αναφέρθηκε σε άλλα παραδείγματα outing διάσημων της show biz, αναφερόμενη στον ποδοσφαιριστή Μάικλ Σαμ, στην Λαβέρν Κοξ του «Orange is the New Black» και στους μουσικούς Τέγκαν και Σάρα Κουίν.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συγκινητική ομιλία της:


Δείτε εδώ την Ελεν Πέιτζ στο τρέιλερ του «X-Men: Days of Future Past» του Μπράιαν Σίνγκερ που θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Μάιο του 2014.

Διαβάστε ακόμη: