Buzz

Το άχρηστο αλλά αστείο βίντεο της μέρας: Ελέφαντας vs Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ σημειώσατε 1

στα 10

Ο όγκος του Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ είναι σχετικός. Δεν τρομάζει παντού και πάντα τους γύρω του. Ειδικά όταν βρίσκεται σε σαφάρι και... του επιτίθεται τσαντισμένος ελέφαντας. Δείτε το βίντεο!

Το άχρηστο αλλά αστείο βίντεο της μέρας: Ελέφαντας vs Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ σημειώσατε 1

Ο θρυλικός Αρνι είμαστε σίγουροι ότι έχει... εκτόπισμα. Ακόμα κι αν δεν τον αναγνωρίσεις δεν του πουλάς τσαμπουκάδες εύκολα. Εξαρτάται όμως. Που βρίσκεται και απέναντι σε ποιον.

Οταν, για παράδειγμα, βρίσκεται σε αφρικανικό σαφάρι απέναντι σε τσαντισμένο ελέφαντα, ο Εξολοθρευτής δεν τρομάζει κανέναν. Μάλλον τρομάζει ο ίδιος.

Στο βίντεο που ακολουθεί (το πόσταρε ο ίδιος χθες και το έχουν δει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι) ένας ελέφαντας κόβει το δρόμο στο τζιπ της ομάδας του, φεύγει κι επιστρέφει για να τους κυνηγήσει.

arnolod safari 607

«Μερικοί από εμάς βρέξαμε τα παντελόνια μας» σχολίασε γελώντας.

«Δε θα μπορούσα να γράψω αυτή τη σκηνή που ζήσαμε καλύτερα ακόμα κι αν μου το ζητούσαν για το σενάριο ταινίας. Δεν έχω παρά απέραντο θαυμασμό και δέος για αυτά τα υπέροχα, δυνατά ζώα. Πρέπει να σταματήσουμε να τα κυνηγάμε. Πάρτε τα μια φωτογραφία, μην τα σκοτώνεται. Δε θα προτιμούσατε μία τέτοια εμπειρία μαζί τους, παρά να έχετε σπίτι σας ένα κομμάτι ελεφαντόδοντο; Νομίζω πως ναι!»

Δείτε το βίντεο:

.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα: