Buzz

Είστε έτοιμοι; H Μαντόνα -σύντομα- ξανά πίσω από την κάμερα

στα 10

Η τρίτη ταινία της ως σκηνοθέτης θα είναι όπως όλα δείχνουν, ένα ερωτικό δράμα τοποθετημένο στην Κένυα.

Είστε έτοιμοι; H Μαντόνα -σύντομα- ξανά πίσω από την κάμερα

Με τις δύο ταινίες που έχει γυρίσει μέχρι σήμερα, μπορεί να έχει κατορθώσει να μας πείσει ότι είναι καλύτερη σκηνοθέτης απ΄ότι θα φανταζόμαστε, αλλά δεν είμαστε ακόμη σίγουροι ότι είναι καλή. Το «Filth and Wisdom» ήταν μια βουτιά στην ροκ εν ρολ ενέργεια της νιότης, το «W.E.» ήταν μια λουσάτη επίδειξη σκηνικών, αλλά τώρα η Μαντόνα μοιάζει αποφασισμένη να μας πείσει ότι είναι πιο σοβαρή σκηνοθέτης απ΄όσο είμαστε πρόθυμοι να της αναγνωρίσουμε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει ήδη διαλέξει το επόμενο σκηνοθετικό της project αφού έχει ήδη τα δικαιώματα του βιβλιου της Ρεμπέκα Γουόκερ «Ade: A Love Story», το οποίο είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα που έζησε η ίδια η Γουόκερ. Το «Ade: A Love Story», ξεκινά ως ένα ταξίδι για διακοπές στην Αίγυπτο, που όμως θα φέρει την ηρωίδα του μέχρι τις Ακτές της Κένυα, όπου θα γνωρίσει έναν μουσουλμάνο Σουαχιλι, τον οποίο και θα ερωτευτεί.

Το ζευγάρι θα ονειρευτεί να ζήσει δίπλα στην θάλασσα, μια απλή ήρεμη ζωή, όμως τα όνειρά τους θα τσακιστούν όχι μόνο όταν εκείνη θα αρρωστήσει σοβαρά με ελονοσία, αλλά κυρίως αφού το κύμα ενός εμφυλίου πολέμου θα σαρώσει και τους δυο.

Το φιλμ που ακόμη δεν έχει πρωταγωνιστές ή ημερομηνία γυρισμάτων, θα είναι μια παραγωγή του Μπρους Κοέν, βραβευμένου με Οσκαρ για το «American Beauty» και παραγωγού μιας σειράς ταινιών όπως πρόσφατα, τον επίσης υποψήφιο για Οσκαρ «Οδηγό Αισιοδοξίας».

Διαβάστε ακόμη